Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Phyris Retinol Formula 50ml Intenzív ránctalanító
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Phyris Retinol Formula 50ml Intenzív ránctalanító

19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Nagyon hatékony ápoló koncentrátum a selymes, ápolt és sima bőrért.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2363622
Szerezhető hűségpontok: 100
Egységár: 399,80 Ft/ml

Leírás

A PHYRIS Retinol Formula:

Intenzíven csökkenti a ráncokat. Nyugtatja és nedvességgel látja el a bőrt. A PHYRIS Retinol Formula-ban lévő koncentrált anyagokat alkalmazhatják a ráncok ellen önmagában vagy más krémmel kombinálva. Az alga kivonatok elegendő nedvességet biztosítanak a bőre számára.

Otthoni alkalmazás:

A bőr letisztítása és a megfelelő SOMI felvitele után kis mennyiséget oszlasson el az arcra, nyakra és dekoltázsra. Majd használjon a bőrtípusának megfelelő 24 órás ápoló krémet.

Kiszerelés: Pumpás adagoló

Főbb hatóanyagok: Kapszulázott Retinol, A-vitamin, Természetes A-vitamin, Alga Kivonat

Legfőbb hatóanyagok:

Klasszikus A vitamin: az egyik legkiválóbb hatóanyag a bőrt alkotó sejtek megfrissítéséhez a megújító folyamatok energizálásához. Csökkenti a környezeti stressz okozta károsodásokat. Hatékony ránctalanító, anti-aging hatóanyag.

Természetes A vitamin: ez a valódi őszibarackból nyert formula kiváló szabadgyök fogó  és revitalizáló. Megfrissíti a bőrt és selymes tapintásúvá varázsolja. Segít csökkenteni a korai öregedés jeleit.

Liposzómába ágyazott A vitamin: fokozza a bőr kollagén rost hálózatának regenerációját, valamint az irha tömörségét. Ránctalanító és bőrsimító hatású.

Niacinamide (24 órás hatású retinol formula):  szinergikusan erősíti a 3-as Retinol (Triple A) hatását és fenntartja aktivitásukat a nap minden szakában. 24 órás hatásával erősíti a bőrbarriert, csökkenti a ráncokat és normalizálja az öregedést kísérő bőr pigmentálódást az UV fény okozta károsodások csökkentésével.

E-vitamin: kiváló antioxidáns. Csökkenti a sejtek oxidatív stressz okozta károsodását, valamint a szabadgyökök képződését. Értágító hatása révén fokozza a szövetek vérellátását.

Alga kivonat: gazdag ásványi és nyomelem tartalommal rendelkező barna alga kivonat. Intenzíven hidratálja és táplálja bőrt. Nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású.

összetevők

Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Pentylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Prunus Persica Kernel Oil, Squalane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Galactoarabinan, Retinyl Palmitate, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Isomalt, Methylsilanol Mannuronate, Lecithin, Prunus Persica Fruit Extract, Retinol, Chlamydomonas Extract, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Alcohol, Polysorbate 20, Potassium Phosphate, Triethanolamine, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Parfum (Fragrance)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.