Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Perfect Nails LacGel +106 - 4ml - Candy Baby - Punch & Love
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Perfect Nails LacGel +106 - 4ml - Candy Baby - Punch & Love

1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Nincs többé lepattogzó körömlakk, vagy gyenge töredező köröm, mert itt az új generációs hibrid körömlakk-zseléköröm megerősítő hatással.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: PNZMP106
Szerezhető hűségpontok: 8
Egységár: 397,50 Ft/ml
Vonalkód: 5999056051461

Leírás

Nincs többé lepattogzó körömlakk, vagy gyenge töredező köröm, mert itt az új generációs hibrid körömlakk-zseléköröm megerősítő hatással. Akár 14 napon át tartó karc-, kopás, és lepattogzás mentes, valódi tartós lakkozás száradási idő nélkül! A magas pigment tartalmú LacGEL akár 1 rétegben is gyönyörűen fed, tükörfényes csillogó felületet ad. A tökéletes tapadású, híg körömlakk-zselé, segít hosszúra növeszteni a természetes körmöt, megelőzni a körömrágást, töredezést, és berepedést. A  LacGEL extra gyorsan, percek alatt leoldható acetonnal, és máris kenhető az új szín. Az eredmény: erős körmök, tartós lakkozás.

UV lámpában 2perc alatt, LED lámpában kb. 15mp alatt köt. Lerövidíti a munkaidőt, és nincs a lakkozás utáni hosszú várakozási idő.

Jellemzők:

Kettős hatású: Használható a köröm szebbé varázsolásra, és a köröm megerősítésére. Több, mint körömlakk: Tartós, mint a műköröm - egyszerű, mint a körömlakk. Ideális manikűrhöz, pedikűrhöz, sokkal természetesebb hatású, mint a műköröm. Porcelán és zselés körmök tetejére, körömdíszítéshez is tökéletes. Önterülő, híg zselé család, mely átmenet a körömlakk és a zselé között. Kiváló tapadású, enyhe illatú, és magas fényű. Színes LacGel-ek remekül fednek, és 2 perc alatt kötnek, a színtelen LacGel fényesre, és keményre köt.

Előnye:

- nincs száradási idő, nincs ragadós felület

- nincs sérült, karcos, matt felület

- nincs törékeny, rágott köröm

- nincs reszelés, csiszolás, mert könnyen leoldható

- nem folyik, egyszerre 5 (4+1) körömre is felkenhető

- rövidebb szolgáltatás, idő és pénztakarékos

- Remekül tapad, remekül terül, remekül fed

- univerzális, mert lakk és színes zselé helyett is tökéletes

Használat: 

1.) Körömelőkészítés (bőrtolás, kaparás). Finom buffer-rel a köröm felület enyhe felbolyhozása. Fertőtlenítő-vízelvonó- zsírtalanító Perfect Nail Bonding Cleanser (Szükség esetén Perfect Bond tapadófilm használata)

2.) Átlátszó vékony alapréteg színtelen LacGEL Clear el. Ez segít megerősíteni a körmöt, és megakadályozza a köröm elszíneződését. Lehet 4-1 ujj váltásban gyorsan dolgozni! Köttetés: UV lámpában 2 perc, LED lámpában kb 15mp. (Nem feltétlenűl szükséges lépés, kihagyásával gyorsabb lehet a leoldás)

3.) Vékony színes LacGEL felkenése lakkozó mozdulatokkal. Köttetés: UV lámpában 1-2 perc, LED lámpában kb 15mp. Ez is lehet 4-1 ujj váltásban. Ha 1 rétegben nem elég tökéletes a fedés, kenjük át 2szer.

4.) Fedőfénynek színtelen LacGEL Clear felkenése. Köttetés: UV lámpában 2 perc, LED lámpában kb 15mp. A ragacsos felületet töröljük át Perfect Cleanse fixálóval.

Figyelem: A körömlakk-zselét mindig húzzuk át a köröm szabadszélének élén is. Vigyázva kenjünk a körömlakk-zselét, nehogy bőrhöz érjünk! 

Eltávolítás:

- Enyhe felbolyhozás buffer-re. 4-5 perc áztatás acetonban, utána a felduzzadó zselé réteg lereszelése, és ismételt áztatás acetonben. (Clear alapréteg nélkül könnyebben leoldható)

- Normál építő zselé tetejéről reszelővel, vagy buffer-ral lehet eltávolítani.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.