Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Termék címkék:
erős hajlakk hajlakk osis Session
Osis Session Extrémerős tartást adó hajlakk 500ml
6.050 Ft (4.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Osis Session Extrémerős tartást adó hajlakk 500ml

6.050 Ft (4.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető
Extrémerős tartást adó hajlakk könnyen száradó formulával rendelkezik a kreatív hajformázás érdekében. Nem ragadós, erős formulájának köszönhetően hosszantartó tartást és könnyű kifésülhetőséget biztosít, miközben megőrzi a haj nedvességtartalmát és véd az UV-sugaraktól.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2873069
Szerezhető hűségpontok: 31
Egységár: 12,10 Ft/ml
Vonalkód: 4045787999464

Leírás

Az OSiS Session egy extraerős tartású hajspray lehetővé teszi a hajviseletek hosszú távú fenntartását, továbbá védi a hajat a nedvességtől, hőtől és széltől, továbbá pompás finish-t kölcsönöz - a formula könnyedén kifésülhető és nem hagy maradványokat.

Az OSiS+ az egyik legkreatívabb frizura-alapú styling termékcsalád, mely kitolja a hajformázás határait. A magas teljesítményű, innovatív kínálat különleges állagú termékei képessé tesznek teljesen egyedi hajstílusok megalkotására. Az OSiS+ inspirációja a holnap trendjeit viszi a szalonba, még mielőtt felkapottá válnának.

Főbb előnyök

  • Extraerős tartás
  • Hosszan tartó, szélálló tartás és kontroll
  • Könnyedén kifésülhető, nem hagy maradványokat
  • Hozzájárul a pára elleni védelemhez

Használat módja

Az extraerős tartású hajsprayt apró fújásonként, kb. 30 cm távolságból vidd fel száraz hajra.

Figyelmeztetés

Veszély. Rendkívül gyúlékony aeroszol. A flakonban túlnyomás uralkodik: Hő hatására felrobbanhat. Tartsa távol a hőtől, forró felszínektől, szikráktól, nyílt lángoktól és egyéb gyulladáspontoktól. Tilos a dohányzás. Ne permetezze nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Ne szúrja ki vagy égesse el, még kiürült állapotban sem. Napfénytől távol tartandó. Ne tegye ki 50°C-ot meghaladó hőmérsékletnek. Gyermekektől távol tartandó. Jól szellőző helyeken használja. Apró fújásonként haladj. Szembe ne kerüljön. Ne lélegezze be szándékosan. A flakon tartalmának szándékos koncentrálásával és belélegzésével történő szándékos visszaélés káros vagy végzetes lehet. Csak teljesen kiürített állapotban szabad újrahasznosítani.

Összetevők/INCI

Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua (Water, Eau), Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Benzoic Acid, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.