Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Ocho Nails Gél Lakk Rainbow R02 5g
Kép 1/4 - Ocho Nails Gél Lakk Rainbow R02 5g
Kép 2/4 - Ocho Nails Gél Lakk Rainbow R02 5g
Kép 3/4 - Ocho Nails Gél Lakk Rainbow R02 5g
Kép 4/4 - Ocho Nails Gél Lakk Rainbow R02 5g

Facebook kommentek

Ocho Nails Gél Lakk Rainbow R02 5g
1.749 Ft (1.377 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ocho Nails Gél Lakk Rainbow R02 5g

1.749 Ft (1.377 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Prémium márka magas pigment tartalommal, ideális sűrűséggel, 3 hét tartóssággal, lekerekített ecsettel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: ON147489
Szerezhető hűségpontok: 9
Egységár: 349,80 Ft/g
Vonalkód: 5906717454509

Leírás

Szemet gyönyörködtető gél lakk a szivárvány minden színében

Szivárvány színű körmök? Az OCHO NAILS RAINBOW kollekcióval többdimenziós színt adhatsz körmeidnek, így rendkívül színes remekműveket hozhatsz létre A csodás árnyalatok élvezetessé teszik a géplakkozást. A tökéletesen összehangolt színpaletta serkenti a kreativitást. Az egész kollekció fantasztikus azok számára, akik nem félnek kitűnni a tömegből . Érdekes kiegészítője a mindennapi viseletnek, de különleges események alkalmával is remekül mutat. A szivárványos körmök szemet gyönyörködtetők!

Gél lakkok - esztétikus és tartós módja a körmök díszítésének

A gél lakkozás napjaink egyik legnépszerűbb körömlakkozási módja, amely jelentős színtartósságot és repedésállóságot biztosít . A gél lakkok előnyei között érdemes megemlíteni az elérhető színek széles választékát , a díszítések egyszerű elkészítését vagy a körömlemez megerősítését. Az OCHO NAILS zselélakkokat megfelelő sűrűség, intenzív pigmentáció és könnyű felhordás jellemzi, melynek köszönhetően gyönyörű, magasfényű, akár három hétig is tartós géllakkozás a végeredmény.

Hogyan kell megfelelően elvégezni a géllakk manikűrt?

1. Az eljárás megkezdése előtt fertőtlenítő folyadékkal alaposan fertőtlenítsd a saját és a vendég kezét, valamint az eszközöket és a mukafelületet.
2. A megfelelő erősségű reszelő segítségével add meg a körmöknek a kívánt formát, finoman mattítsd a körömlemezt bufferral, ha szükséges, készítse elő a körömbőrt bőrfeltoló és bőrvágó olló segítségével.
3. A körömlemezt kezeld nail preppel, majd használj primert. (Mindkét előkészítő folyadék használata fontos a megfelelő tapadás kialakításához! Hiányuk felválást okozhat.)
4. Vigyél fel vékony réteg gél lakk alapot, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában.
5. Kend fel a géllakkot a kiválasztott színben az alapra, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában. A művelet megismételhető az intenzívebb szín érdekében.
6. Ezután vigyél fel vékony réteg fedőréteget, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában. Amennyiben a fényzselé fixálást igényel, úgy törölje le a ragacsos réteget egy cleanserel átitattot szálmentes törlővel. Ha a fényzselé fixálás mentes akkor lámpázás után ugorhatunk a következő pontra.
7. A jobb végeredmény érdekében ápoljuk cuticula olajjal a köröm körüli kutikulát.

 

Az OCHO NAILS egyedülálló prémium márka, amely professzionális termékeket kínál. Szortimentje gél lakkokat, zseléket, speciális lámpákat és körömápolási kiegészítőket tartalmaz. Az OCHO NAILS termékei mind a tapasztalt felhasználók, mind a manikűrös kalandba kezdők igényeit kielégítik.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Paraméterek

Gél lakk szín Rózsaszín