Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Ocho Nails Flex Base Gel 152 erősített alaplakk 5g
Kép 1/4 - Ocho Nails Flex Base Gel 152 erősített alaplakk 5g
Kép 2/4 - Ocho Nails Flex Base Gel 152 erősített alaplakk 5g
Kép 3/4 - Ocho Nails Flex Base Gel 152 erősített alaplakk 5g
Kép 4/4 - Ocho Nails Flex Base Gel 152 erősített alaplakk 5g

Facebook kommentek

Ocho Nails Flex Base Gel 152 erősített alaplakk 5g
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ocho Nails Flex Base Gel 152 erősített alaplakk 5g

1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Elasztikus (gumis) alaplakk - erősített gél lakk alap. fehér.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: ON147504
Szerezhető hűségpontok: 10
Egységár: 378,00 Ft/g
Vonalkód: 5906717454653

Leírás

Kiváló alap speciális feladatokhoz

Az OCHO NAILS FLEX BASE önterülő gumialap kiváló választás vékony és törékeny körmökhöz is. Tökéletesen illeszkedik a természetes körömlemezhez, kiegyenlíti annak minden tökéletlenségét és sima felületet ad a lakkozáshoz. A megfelelő, elég sűrű állag elősegíti a termék precíz felvitelét és megakadályozza, hogy a gél lakk a körömbőrre kerüljön, ugyanakkor könnyen alakítható a körömlemezen. Formulája lehetővé teszi, hogy a körmöket akár 10mm-rel meghosszabbíthasd, ami a zselés építéssel megegyező tartósságot garantálA gumi alap tulajdonságainak köszönhetően köttetés után is rugalmasEnnek köszönhetően bármilyen sérülés esetén óvja a körmöketvédve a töréstől vagy deformációtólA nude alapszín lehetővé teszi a később felvitt lakkok árnyalatainak kiemelését. Az OCHO NAILS FLEX BASE akár 13 színben is elérhető , amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen hozhatsz létre finom, hétköznapi körömlakkozásokat – csak rögzítsd az alapot fedőlakkal, és már kész is az esztétikus manikűr!

A Gél lakk napjaink egyik legnépszerűbb körömformázási módja, amely jelentős színtartósságot és repedésállóságot biztosít . A gél lakkok előnyei között érdemes megemlíteni az elérhető színek széles választékát, a díszítések egyszerű elkészítését vagy a köröm megerősítését. Az OCHO NAILS gél lakkokat megfelelő sűrűség, intenzív pigmentáció és könnyű felhordás jellemziNekik köszönhetően gyönyörű, intenzív fényű manikűrt kapsz, amely akár három hétig is tartós.

Az OCHO NAILS egy egyedülálló márka, amely a körömstylistok számára készült professzionális termékekre összpontosít. Szortimentje hibrid lakkokat, zseléket, speciális lámpákat és körömápolási kiegészítőket tartalmaz. Az OCHO NAILS termékei mind a tapasztalt felhasználók, mind a manikűrös kalandba kezdők igényeit kielégítik.

Hogyan kell helyesen elvégezni a hibrid manikűrt?

1. Az eljárás megkezdése előtt fertőtlenítő folyadékkal alaposan fertőtlenítse a saját és a vendég kezét, és ennek megfelelően készítse elő a munkahelyet.
2. A megfelelő fokozatú reszelő segítségével adja meg a körmöknek a kívánt formát, finoman mattítsa a lemezt polírozótömbbel, ha szükséges, készítse elő a körömbőrt.
3. Kend át a körömlemezt nail preppel, majd használj primert.
4. Vigyél fel vékony réteg Flex Base alapot, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában.
5. Kenj fel még egy réteget, vagy géllakkot a kiválasztott színben az alapra, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában. A művelet megismételhető az intenzívebb szín érdekében.
6. Ezután vigyél fel vékony réteg fedőréteget, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában. A fedőzselé típusától függően előfordulhat, hogy fixálást igényel.
7. A jobb végeredmény érdekében javasoljuk, hogy cuticula olajat vigyen fel a köröm körüli kutikulára.

Több információ

Mások is vásároltak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Gél lakk szín Fehér