Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Moyra Akvarellfesték-készlet mini szett
8.250 Ft (6.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Moyra Akvarellfesték-készlet mini szett

8.250 Ft (6.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

10 életteli, ragyogóan tiszta színből álló mini Mijello készlet, praktikus palettában!

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 04-02-02-02
Szerezhető hűségpontok: 42
Egységár: 275,00 Ft/ml

Leírás

10 életteli, ragyogóan tiszta színből álló mini Mijello készlet, praktikus palettában! A No. 03-as szettben új színkombinációt állítottunk össze Nektek, hogy változatosabban tudjatok kikeverni különböző, gyönyörű tavaszi árnyalatokat. Az akvarellfestés könnyen elsajátítható, sikerélményt tartogató díszítési technika. Próbáld ki a professzionális minőségű Mijello festékekkel!Gazdaságos kiszerelésben, körömdíszítéshez rendkívül sokáig tartó mennyiséggel, kedvező áron kapható.

Élvezd ki a tavaszi színeket körmeiden a Mijello for Moyra Mini akvarellfesték-készlet No. 03 változatával!

Közkívánatra már kapható a 10 életteli, ragyogóan tiszta színből álló mini Mijello készlet, praktikus palettában! Gazdaságos kiszerelésben, körömdíszítéshez rendkívül sokáig tartó mennyiséggel, kedvező áron kapható. A No. 03-as szettben új színkombinációt állítottunk össze Nektek, hogy változatosabban tudjatok kikeverni különböző, gyönyörű tavaszi árnyalatokat.
Az akvarellfestés könnyen elsajátítható, sikerélményt tartogató díszítési technika. Próbáld ki a professzionális minőségű Mijello festékekkel! A Mijello for Moyra akvarellfestékek a kiváló pigmentjeinek köszönhetik rendkívüli tulajdonságaikat és kiváló pigmentáltságú, tiszta színeiket. A Mijello művészi körökben is elismert festékgyártó cég, amely különleges technológiával állítja elő festékeit, megakadályozva a színek keverésekor fellépő csomósodást. A kiváló pigmenteknek és a különleges gyártási technológiának köszönhetően szépen terülő, ragyogóan életteli, rendkívüli tisztaságú színekben elérhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.