Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Modena fodrászszék barna
180.490 Ft (142.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Modena fodrászszék barna

Szín
Barna
180.490 Ft (142.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Elérhetőség: külföldi raktáron

Modern antik barna fodrászszék, hidraulikus magasságemeléssel, fekete talppal.

 
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA148059
Szerezhető hűségpontok: 903
Vonalkód: 5906717456879

Leírás

Modern fodrászszék, amely nagyon kényelmes, ideális a modern szalonokba. Speciálisan profilozott, hogy a vendégnek kényelmes testhelyzetet biztosítson. Magassága hidraulikus pumpával állítható. Nagyon stabil és szilárd. Kiváló minőségű műbőrrel kárpitozott. Antik barna színű kárpit fekete elemekkel. Lakkozott fém felületek.

Luxus olasz fodrászfelszerelés- és -bútor, amelyet megbízhatóság, minőség és esztétika, valamint nagyfokú használati kényelem jellemez. 

Praktikus fodrász bútor

A minimalista Modena fodrászszék hidraulikus emelővel van felszerelve, amely jelentősen javítja a teljesítményt és egyben biztosítja a magas használati kényelmetAz esztétikusan kialakított fotel bármely fodrászatnak dísze lesz.

Magas használati kényelem

A magasságállítás a hidraulikus emelőnek köszönhetően lehetséges, amely lehetővé teszi az ülés szintjének 50-64cm közötti beállítását - még akkor is, ha a vendég a székben ül. Ez garantálja az ergonomikusabb munkavégzést, biztosítva, hogy az ülés magassága a vendég és a fodrász magasságához is igazítható legyen. A háttámla műbőrrel kárpitozott, és kényelmes pozíciót tesz lehetővé, így kiválóan támasztja meg a hátat, ami különösen fontos a hosszan tartó kezelések esetén. Ennek a modellnek nagy előnye a háttámla és az ülés között hagyott lyukKönnyebbé teszi a szalon tisztán tartását azáltal, hogy könnyedén kiseperheti a hajat a fotel minden zugából. Így javíthatja a munkaállomás előkészítését az ügyfelek között.

Megoldások, amelyek megkönnyítik munkáját

A szék teljes forgási mechanizmussal van ellátva, mely kényelmesebbé teszi a fodrász munkáját. A szilárd, lapos, négyzet alakú alap garantálja a stabilitást használat közben. A matt, sima felület elegáns megjelenést kölcsönöz az elemnek, és könnyen tisztán tarthatóKényelmes, habszivacs töltetű ülés biztosítja a nagyfokú használati kényelmet, még a sokórás kezelések során is. A geometrikus, részben kárpitozott karfák lehetővé teszik a vendég vállainak helyes elhelyezését – ez azt jelenti, hogy nem temeti a fejét a vállába vagy nem dől el –, ami egyértelműen megkönnyíti a precíz kezelések elvégzését, beleértve a hajvágásokat is.

Funkcionális bútorok loft stílusban

A strapabíró, deformációálló habszivacs töltés és a kellemes tapintású műbőrből készült, sajátos szerkezetű kárpit biztosítja a bútor tartósságát és kényelmes használatát hosszú időn keresztül. Ezenkívül a berendezést nedvességállóvá, tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszikA barna árnyalatú kárpit és a fekete árnyalatú érdekes látványelemek egyedi karaktert kölcsönöznek neki. A berendezést modernista kialakítás jellemzi, aminek köszönhetően a fotel remekül mutat számos modern stílusban berendezett szalonban .

A részletes méretek a képen láthatók.

Adatok:
Magasságemelés: hidraulikus
Alap: négyzet
Kárpit anyaga: műbőr
Színek: barna és fekete árnyalatok

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető, szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.