Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Medical Exclusive 3 motoros fűtött elektromos kezelőágy
834.800 Ft (657.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Medical Exclusive 3 motoros fűtött elektromos kezelőágy

834.800 Ft (657.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Elektromos távirányító és lábpedál, bölcső funkció, fejtámla állítás, háttámla állítás, háttérvilágítás, fűtési funkcióval, magasságállítás, programozási funkcióval, osztott lábrésszel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA134888
Szerezhető hűségpontok: 4174
Vonalkód: 5906717437632

Leírás

Egyedülálló elektromos szépségápolási és orvosi szék, tökéletes szépségszalonokba, SPA szalonokba és orvosi rendelőkbe. A független motoroknak köszönhetően a szék 3 síkban állítható távirányítóval és lábkapcsolókkal egyaránt, ami kényelmes arc- és testkezeléseket tesz lehetővé. A távirányító segítségével használhatjuk a beprogramozott beállításokat és aktiválhatjuk a HOT funkciót, azaz a háttámla fűtését és felfújását. A szék más fotelekben nem található perforált kárpitozással és színes LED-es háttérvilágítással rendelkezik az alján.

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető, szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

állagmegóvás és karbantartás

Óvja a kezelőágy műbőr huzatát a különféle vegyszerektől, maró hatású tisztítószerektől, az izzadságtól és egyéb kémiai szennyezőanyagoktól.

A kezelések megkezdése előtt az ágy láb- és ülőrészét, háttámláját és karfáit vízhatlan fóliával takarja le. Szükség esetén a fólián felül alkalmazzon textil ágyhuzatot.

Minden esetben kerülje a vendég bőrének, illetve ruházatának közvetlen érintkezését a műbőr huzattal.

A megfelelő védelem mellett a műbőr huzat különösebb tisztítást nem igényel. Amennyiben mégis szükséges annak felületéről szennyeződéseket eltávolítani, úgy azt csapvíz használatával tegye meg.

A kezelőágy műbőr huzatát vegyszerrel, dörzshatású kefével tisztítani szigorúan TILOS!

A kezelőágy mozgó részeit igénybevételtől függően zsírozni/olajozni szükséges. Ilyenek lehetnek a lábtartó és háttámla, az előre- és hátradöntést, jobbra ballra mozgatást szolgáló mechanikus részek csatlakozási pontjai. Ezek karbantartásához kérje szervizközpontunk segítségét.

Jótállási lehetőségünk nem áll fenn, amennyiben, a kezelőágy meghibásodása, annak műbőr huzatának sérülése nem rendeltetésszerű használat, nem a fentiekben leírtak szerint végzett állagmegóvás, átalakítás, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb felróható, a vásárlás után keletkezett okból következett be. Jótállási felelősségünk megszűnik abban az esetben is, ha a termék javítását, átalakítását más, velünk jogviszonyban nem álló cég végezte.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.