Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Malaga fodrászszék szürke-arany
204.990 Ft (161.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Malaga fodrászszék szürke-arany

Szín
Szürke
204.990 Ft (161.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Elegáns és stílusos fémbetétes fodrász vendégszék.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA146705
Szerezhető hűségpontok: 1025
Vonalkód: 5906717452291

Leírás

Luxus olasz fodrászbútor, amelyet megbízhatóság, minőség és esztétika, valamint magas használati kényelem jellemez. 

Stílusos eleme egy fodrászszalonnak

A hidraulikus emelővel felszerelt Malaga fodrászszék praktikus bútordarab, amely a fodrászszalon dísze lesz . A klasszikus színek és az arany árnyalatú díszítőelemei elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. A magas funkcionalitás biztosítja a kényelmet mind a fodrászok, mind a felhasználók számára.

Funkcionalitás, kényelem és megbízhatóság

A tartós hidraulikus emelő lehetővé teszi az ülés szintjének beállítását 52-68 cm tartományban, még akkor is, ha az ügyfél a széken ül. Ez ergonomikusabb munkavégzést garantál , köszönhetően a magasság hatékony beállításának mind az ügyfél, mind a fodrász magasságához. A kényelmes háttámla lehetővé teszi a megfelelő pozíció felvételét és megtámasztja a hátat , ami különösen fontos a többórás munka esetén.

Átgondolt megoldások

A szilárd, négyzet alakú alap stabilitást biztosít használat közben. A sima felületnek köszönhetően ez az elem könnyen tisztán tartható . A széles, megfelelően kemény habbal feltöltött ülőfelület magas használati kényelmet és kényelmet biztosít még a hosszú órákon át tartó eljárások során is. A karfák megfelelő magasságban helyezkednek el, aminek köszönhetően lehetővé teszik a kliens vállának helyes elhelyezését - ez azt jelenti, hogy nem rejti a karjába a fejét, nem dől el - egyértelműen javítva a munkavégzést, beleértve a hajvágásokat is. Ez megkönnyíti a szolgáltatások pontos teljesítését .

Elegancia és nagyfokú használati kényelem

A fotel habszivaccsal töltött, amely tartós és nem deformálódik , így hosszú ideig kényelmes használatot biztosít. A kárpit kellemes tapintású műbőrből készült, sajátos szerkezettel. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a berendezés ellenáll a nedvességnek, tartós és könnyen tisztítható . A szürke árnyalatú kárpit és az arany színűre lakkozott dekoratív fémfelületek az időtlen elegancia kifejezését adják . A jellegzetes klasszikus kivitelnek köszönhetően szinte minden térben jól mutat.
A részletes méretek a képen láthatók.
 

Adatok:
Magasságállítás: hidraulikus
Alap: négyzet
Kárpit anyaga: szintetikus bőr
Színek: szürke árnyalatok, arany árnyalatok

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető.

A termék kizárólag rendelésre, külföldi raktárból érkezik, így szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.