Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Magic Hair Splash Pezsgőtabletta Citrom ízű
3.945 Ft (3.106 Ft + ÁFA)

Magic Hair Splash Pezsgőtabletta Citrom ízű

3.945 Ft (3.106 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Hiánycikk
A Magic Splash pezsgőtabletta a haj, bőr és körömápolást egyesíti egy egyedi pezsgőtabletta formulában, mely könnyen oldódó és finom, így azok számára is nagyszerű megoldás, akik nem kedvelik a kapszulákat.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 599988779
Szerezhető hűségpontok: 20
Egységár: 3.945,00 Ft/doboz

Leírás

Mivel a Magic Hair hajnövesztő vitaminban megtalálható kovaföld, aranyköles- és búzacsíra kivonat vízben nem oldható fel, így a Magic Hair Splash pezsgőtablettában a 3 természetes összetevő helyett, 4 új hatóanyag került a formába. Ennek köszönhetően pedig gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

Kellemes citrom és eper ízben kapható.

Cink: Megfelelő mennyiségű cink bevitel mellett, fokozódik a hajnövekedés, csökken vagy teljesen megszűnik a hajhullás, valamint jelentősen javulhat a haj állaga.

Szelén: A szelén bizonyítottan segít a haj normál állapotának kialakításához és fenntartásához. A hajszálak állaga javul, ellenállóbbá válik a külső hatásokkal szemben, csökken a töredezésre való hajlama.

L-Cisztin: Az L-cisztin mélyen beépül a hajba, és a hajszálakat 97%-ban alkotó keratin alkotóelemeként látványosan újraépíti a szálak szerkezetét. Gyógyír gyenge, töredezett és vékonyszálú hajra.

L-Metionin: Az L-metionin feltölti a hajat fehérjével, így a szálak erősebbek, fényesebbek, rugalmasabbak lesznek, ezáltal pedig csökken a töredezésre való hajlam, és dúsabb érzetűvé válik tőle a hajkorona.

20 db / doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.