Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Macy Flat pilla CC / 0,15 8mm
6.500 Ft (5.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Macy Flat pilla CC / 0,15 8mm

6.500 Ft (5.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

CC ívű, flat szempilla 0,15 mm vastagsággal és 8mm hosszúsággal.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 1-FVIP0,15x8CC
Szerezhető hűségpontok: 33

Leírás

HOSSZABB - SŰRŰBB - VASTAGABB

  • Gyönyörű szempilla akár 2 hónapon át!
  • Természetes, mint a valódi szempilla
  • Ragasztása egyszerű és kényelmes
  • Víz-, könny- és izzadtságálló
  • Nem roncsolja a saját szempillákat
  • Súlytalan, használata kényelmes
  • Használójának nem kell változtatnia szokásos életvitelén
  • Különböző hosszúságban és vastagságban kapható
  • Számos díszítő (csillámos, kristályköves, ombre) pilla áll rendelkezésre a díszítéshez 

   3D műszempilla

Gyönyörű szempillák bárhol, bármikor!

MINIMÁLIS BEFEKTETÉS - MAXIMÁLIS EREDMÉNY

A szempilla hosszabbítás technológiája

A szempilla-hosszabbítás technikája már évekkel ezelőtt meghódította a világot, azóta általánossá vált és folyamatosan, dinamikusan fejlődik. Újabb és újabb technikák jelennek meg, és ennek megfelelően újabbnál újabb szempilla típusok kaphatóak. Növekszik a különböző ívek, vastagságok, színek és formák tárháza.

Azonban minden dúsító - hívhatjuk azt 2-3-4 vagy akár Volume-nak is - technika az eredeti technológián alapul. Ennek ismerete, illetve elsajátítása elengedhetetlen a továbblépéshez. Ez az alapja az egésznek.

A 3D rendszer lelke a kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztó, mely elképesztő módon tapad a saját szempillákhoz, ezáltal biztosítja, hogy a felragasztott szempillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távozzanak. A hagyományos műszempillák kora leáldozott. A 3D Baalbek szempilla sikerének titka több tényezőben rejlik. A szempilla viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, víz, izzadtság és könnyálló, a vendég zuhanyozhat, sportolhat, szaunázhat, nyugodtan aludhat. Viselete nagyon kényelmes, súlytalan, nem roncsolja az eredeti szempillákat és sokkal tartósabb, mint a tincses műszempillák, akár 1 hónapig is tart. Elkészítése közben a speciális kollagénnel átitatott szemalátétek ápolják és szépítik az érzékeny szemkörnyéket. Természetesen a sikerhez hozzájárul az alapos és jól átgondolt szakemberképzés. A szempilla megtervezésénél figyelembe vesszük a vendég igényét és adottságait. A 3D Baalbek szempilla rendszer nagyon gazdag méret és színválasztékban, 8-17 mm hosszúságban, számos különböző vastagságban, és a feketén kívül további 6 színben kínál szempillákat. 

A hagyományos szempilla hosszabbítás (3D műszempilla) technológiája

A tincses műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. A 3D Baalbek szempilla egyre népszerűbb technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá és vastagabbá teszi a szempillát, ezáltal kiemeli a tekintetet. Az emberi szempillához hasonló, nagyon puha anyagokból készül (nerc, műanyag, selyem) különböző természetes ívekben. A szálakat egyenként, ragasztjuk, a szempillákhoz. Egy szál eredeti szempillára egy szál műszempilla kerül.  A legnépszerűbb méretek: 0,15 mm, 0,2 mm vastagság, de létezik ennél vastagabb 0,25 mm –es pilla is. A legvékonyabb szempillával olyan természetes hatás érhető el, hogy akár férfiaknak is felrakhatjuk. Neves hazai maszkmesterek filmforgatások során is használják a 3D Baalbek műszempillát - akiknek elmondása szerint - a látvány olyan természetes, hogy a legközelebbről készült felvételeken sem látszik, hogy a színész szempillája nem eredeti. A vastag vagy extra vastag szempillákkal még inkább kiemelhetjük a tekintetet. Az igényes szakemberek számára nyitott a lehetőség, hogy az alap szempilla-hosszabbításnál sokkal látványosabb szempillakoszorút készítsenek, és akár dupla mennyiségű - kb. 100-120 szál - különböző hosszúságú szempillát helyezzenek fel szemenként. A hatás lélegzetelállító, és mégis természetes! Megszépíti és sugárzóvá teszi az arcot.

Duplázó, sűrítő technikák

A vendégek növekvő igénye a még sűrűbb és látványosabb szempillák iránt életre hívta és gyorsan elterjesztette a különböző szempilla sűrítő technikákat. Ezekre a technikákra sokféle néven hivatkoznak a nemzetközi anyagokban. Megtalálhatjuk 2D, 3D, haladó, volume, vagy dúsító, sűrítő technikaként is. A lényege, hogy az alaptechnikában már megszokott 1 szál szempilla helyett 2, illetve 3 szál szempillát helyezünk fel egyenként 1-1 természetes szempillára. Használhatunk hozzá különböző vastagságú és hosszúságú, illetve különböző ívű szálakat is. Egyre népszerűbbek az íveltebb C, illetve D ívű szempillák.

6D / Volume technika 

A volume lashes, vagy 6D szempilla néven ismertté vált technika már meghódította Oroszországot, az Egyesült Államokat és Európában is kezd ismertté válni. A szuper vékony (0.07, 00.5, 00.3 mm vastag), extra könnyű műszempillákból 4-6 szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára. Nagy előnye, hogy ennek ellenére nem nehezíti el a saját pillákat, hiszen a 4-6 darab szempilla súlya közel azonos egy általános műszempilla szál súlyával. Az eredmény tökéletesen természetes mégis csodálatosan dús és hosszú szempillasor.

Ha valami igazán különlegeset szeretne

A vendéghez és az alkalomhoz leginkább illő szempilla kiválasztásánál szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Szakíthatunk a hagyománnyal, hogy mindenkinek egységesen fekete szempillát készítünk. A színes szempillák izgalmassá teszik az arcot, szép fényt kölcsönöznek a szemnek. Nemcsak alkalmi sminkek kiegészítője lehet, hanem hétköznapi viseletre is kiválóan alkalmas, azok számára, akik valami igazán egyedit szeretnének magukon viselni. A vörös hajúaknak ajánlhatunk például lila, piros vagy zöld szempillákat, a szem kékségét csodálatosan kiemeli a kék szempilla, a zöld szem smaragdosan ragyog a zöld pilla alatt, és választhatjuk a barna valamelyik árnyalatát a szőkék számára. A színes szempillákkal készült 3D műszempilla egy gyönyörűen melírozott hajhoz hasonlítható. A hatást tovább fokozhatjuk, ha néhány ragyogó Swarovski kristályos, vagy csillámos pillával.

Ápolási tanácsok a 3D műszempillához

Ahhoz, hogy a 3D szempilla tartós dísze legyen a vendégednek, fontos a vendégek tájékoztatása és az ápolási tanácsok pontos betartása!

24 órán belül ne érje víz a felrakott szempillákat!

Ne szaunázzon 48 órán belül

Ne dörzsölje a szemét

Ne göndörítse a szempilláit

Ne használjon vízálló szempillaspirált

Kerülje a sminklemosó használatát a szempillákon, olajos sminklemosót egyáltalán ne használjon!

A természetes szempilla kicserélődés kb. 100 nap. A helyesen felrakott és gondozott műszempillák a természetes szempillák kihullásával együtt fokozatosan távoznak, ezért javasolt kb. 3 hetenként visszahívni a vendéget az ez idő alatt kihullott szempillák pótlására.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Paraméterek

anyaga szintetikus
pilla hossza 8mm
pilla vastagság 0,15
íveltség CC