Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Lille-M fejmosó fekete-fekete-arany
380.550 Ft (299.646 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Lille-M fejmosó fekete-fekete-arany

380.550 Ft (299.646 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Elegáns fekete-arany porcelántálas fejmosó.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA147323
Szerezhető hűségpontok: 1903
Vonalkód: 5906717452994

Leírás

Az elegáns Lille-M fodrász fejmosót azért hozták létre, hogy funkcionális felszerelést biztosítson egy professzionális fodrászszalon számára. Lehetővé teszi a haj hatékony előmosását, valamint különféle kezelések elvégzését, beleértve a festést és a hajápolást. A modell kialakítása kényelmes használatot biztosít a fodrászok és a vendégek számára, az arany árnyalatú díszítőelemek pedig egyedi stílust adnak a belső térnek.

Nagy méretű porcelántál a kényelmes használatért

megfelelő mélységű fekete kerámia fejmosótál megakadályozza a víz és a kezelés során használt termékek kifröccsenését, így számos szolgáltatás kényelmes elvégzését teszi lehetővé. A tál dőlésszögének állításával a beállítást egyéni igényeihez igazíthatja . A felhasznált anyagnak köszönhetően a tál tartós, ellenáll az elszíneződésnek és a karcolásoknak, valamint nagyon könnyen tisztíthatóA megfelelően profilozott gallér támaszt és kényelmet nyújt hajmosáskor, a kényelmes műanyag borításnak köszönhetően pedig a hideg kerámia felület kellemetlenségeit sem fogja érezni a vendég.

Megfelelően kiválasztott felszereltség

Az fejmosó egykaros keverős csappal szerelt, amely hozzáférést biztosít hideg és meleg vízhez, amely lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását az ügyfél igényei szerint . A zuhanyfej leakasztására szolgáló külön hely megkönnyíti a munkát, a speciális szűrővel ellátott dugó pedig lehetővé teszi a víz áramlásának szabályozását és a magas higiéniai előírások betartását a szalonban. A vízcsatlakozás az alap belsejében van elhelyezve , amely biztosítja az összes cső hatékony elrejtését. Az fejmosó profilját úgy alakították ki, hogy ülve is dolgozhasson, így nagyobb mozgásszabadságot és kényelmet biztosít a különféle kezelések elvégzése közben. A funkcionalitás és a kényelem tökéletes kombinációja még kényelmesebbé teszi a fodrászszalonban való munkát.

Funkcionális bútorok elegáns stílusban

A megfelelően kialakított, tartós habszivaccsal töltött fotel magas használati kényelmet és pihenést biztosít a vendégnek a szolgáltatás során. A fekete árnyalatú műbőr borítás hosszú távú tartósságot és könnyű tisztítást biztosítAz fejmosó eredeti, elegáns megjelenése, valamint az arany árnyalatú csiszolt elemei egyedi megjelenést kölcsönöznek a térnek. A fejmosó komplett szerelvényeket tartalmaz, beleértve a csaptelepet, a zuhanyfejet és a tömlőket, amelyek a munkához szükséges eszközök teljes készletét biztosítják.

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-4 hét is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

kárpit színe fekete
porcelántál színe fekete
váz színe fekete