Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Kallos Serical Latte tejproteines hajpakolás 1000ml
1.933 Ft (1.522 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Kallos Serical Latte tejproteines hajpakolás 1000ml

1.933 Ft (1.522 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Tápláló, vitalizáló, intenzív hatású hajpakolás.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 4496
Szerezhető hűségpontok: 10
Egységár: 1,93 Ft/ml
Vonalkód: 8033210293452

Leírás

A haj különböző okok miatt elveszti szépségét és erejét, így hatékony ápolásra van szüksége. A Pettenon Serical márka krém maszkja egy speciális termék, amely a száraz, elgyengült, elvékonyodott és sérült fürtök ápolására szolgál. Az alábbi olasz márka legjobb szakemberei által tervezett krém maszk gyönyörű hangerőt, káprázatos ragyogást és vonzó megjelenést kölcsönöz haja számára. Egy ilyen eszköz segítségével még a legélettelenebb hajszálak is ismét egészségesek és gyönyörűek lehetnek.

A kiváló eredmények biztosítása érdekében a tapasztalt szakemberek kifejlesztettek egy speciális tejfehérje alapú készítményt. Az aktív összetevők határozzák meg a krém maszk számos ápoló tulajdonságát. Az eszköz erősíti a fürtöket és növeli azok sűrűségét; javítja a fejbőrt; elősegíti a hajhagymák sérült területeinek regenerálódását; felgyorsítja a haj növekedését.

Használata

Vigye fel a mosott, kissé megszárított hajra, ossza el a gyökerektől a végéig, fésülje meg, hagyja rajta 15-20 percig, majd alaposan öblítse le vízzel.

8033210293452

Összetevők/INCI

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Parfum (Fragrance), Dipropylene Glycol, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Glutamate, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Hydrolyzed Milk Protein, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Imidazolidinyl Urea, Tetrasodium EDTA.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

haj típus száraz