Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Joanna Sampon keratinnal 200ml
941 Ft (741 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Joanna Sampon keratinnal 200ml

941 Ft (741 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
A haja élettelen és sérült? Újra fényessé és ápolttá szeretné tenni? Akkor a Joanna Spray-kondicionáló keratinnal a segítségére siet.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: JO1771
Szerezhető hűségpontok: 5
Egységár: 4,71 Ft/ml
Vonalkód: 5901018011796

Leírás

Összeomlik és eltörik a hajad? Durva, kusza, hiányzik belőle a vitalitás és az egészséges megjelenés? Regenerálja keratint tartalmazó termékekkel – a haj építőkövével! A Keratin sorozat minden terméke tartalmaz egy innovatív keratinos komplexet, amely intelligensen felismeri és erősíti a haj felületén a leginkább sérült területeket, helyreállítva az elveszett keratint. A keratin rendkívül tartós fehérje, és a hajszerkezet alapvető építőköve. Ha hiányzik, a haj porózussá és törékenyé válik.

A sampon egy innovatív keratinos komplexet tartalmaz, amely intelligensen felismeri és erősíti a haj felületén a leginkább sérült területeket, helyreállítva az elveszett keratint. Ezenkívül a sampon hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a maradékot a formázó termékekből, így a haj egészséges, erős, fényes és kellemes tapintású. A reggeli gubancok és a stílus nehézségei a múlté lesznek!
A keratinnal ellátott Joanna sampont különösen azoknak ajánljuk, akiknek a haja káros külső tényezők és rosszul végrehajtott kémiai kezelések károsodott.

5901018011796

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

haj típus száraz