Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Jessica kozmetikai kezelőágy fekete-arany
84.850 Ft
79.990 Ft (62.984 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 4.860 Ft 6%
Az akció időtartama: 2024. 04. 07. - 2024. 06. 02.
Menny.:db

Jessica kozmetikai kezelőágy fekete-arany

84.850 Ft
79.990 Ft (62.984 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 4.860 Ft 6%
Az akció időtartama: 2024. 04. 07. - 2024. 06. 02.
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Egyszerűség és funkcionalitás: manuális kozmetikai ágy, kivehető karfákkal és fejpárnával, fiókokkal

Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA147250
Szerezhető hűségpontok: 200
Vonalkód: 5906717452888

Leírás

Egyszerűség és funkcionalitás

A két fiókkal ellátott kozmetikai szék praktikus kezelőágy, amely számos szalonban megkönnyíti a munkát , beleértve a szépség-, masszázs- és tetováló szalonokat. Megfelelő azoknak, akik egyszerű, funkcionális és egyben jellegzetes kozmetikai bútort keresnek Az ülés alá szerelt kihúzható fiókok mindig kéznél vannak a legfontosabb eszközök számára.

Praktikus megoldások a munka kényelméért

Az ülés alatt elhelyezett praktikus műanyag fiókok könnyű hozzáférést biztosítanak a legszükségesebb eszközökhöz . A kihúzható tárolók tartósak és könnyen tisztíthatók, emellett segítenek a munkahely rendben tartásában. A fejtámlán lévő lélegző nyílásnak köszönhetően , amely egy profilozott párna alatt van elrejtve, a szék tökéletes testkezelésekhez és masszázsokhoz.

 

Magas használati kényelem

A karfák megfelelő támogatást és kényelmet biztosítanak a kezelések során. Szükség esetén könnyen eltávolíthatók, aminek köszönhetően a szolgáltatásokat végző személy könnyebben hozzáférhet azokhoz a területekhez, ahol éppen dolgozik. Ezek a kettéosztott elemek mozgathatóak, így jól illeszkednek a háttámla helyzetének változtatásához .

A dőlésszögek kézi beállítása

A rugókon lévő karok segítségével fokozatosan állítható a lábtámasz és a háttámla szöge. Ez lehetővé teszi az optimális beállítást a vendég egyéni igényeihez, és a kezelésnek megfelelő kényelmes munkavégzéshez A szék lehajtható teljesen vízszintes helyzetbe, ami jelentősen növeli a funkcionalitást.

Használat ergonómiája és modern megjelenés

A fémkeret – a óarany árnyalataival díszített félmatt felületnek és az áramvonalas lábaknak köszönhetően – elegánsnak tűnik, és nem terheli el a teret . A szék fix magasságú, ezért az ülőke állandó szinten van, ami biztosítja a kényelmet a használat során . A fotel habszivaccsal töltött, és fekete árnyalatú műbőrrel van bevonva. A professzionális anyagok használatának köszönhetően a berendezés kényelmesen használható, ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztíthatóA megfelelően profilozott szegélyek ergonomikus formát kölcsönöznek az ülésnek Az egyszerű dizájn és a klasszikus színek lehetővé teszik, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjen.

Adatok:
Váz színe:  óarany
Kárpit színe: fekete
Kárpit anyaga: műbőr
Ülésmagasság: 76 cm
Hossza teljesen kinyújtva: 184 cm

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék kizárólag rendelésre, külföldi raktárból érkezik, így szállítási ideje 2-8 hét is lehet és kizárólag átutalás fizetés vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.