Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Jaguar Silver ice 7
39.249 Ft (30.905 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jaguar Silver ice 7

39.249 Ft (30.905 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Kényelmes, ergonómikus kialakítású professzionális fodrász olló

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 1370
Szerezhető hűségpontok: 197
Egységár: 39.249,00 Ft/cs
Vonalkód: 4030363100396

Leírás

JAGUAR SILVER ICE fodrászolló igazi klasszikus: időtlen és praktikus – a mindennapi fodrászatban kipróbált és bevált fodrászló a hagyományos vágási érzés érdekében. A precíz hajvágás egyszerűvé válik a SILVER ICE egyoldalú mikrofogainak köszönhetően. 

A WHITE LINE hajollóink lapos vágási szögű klasszikus pengéi nagyon jó, tartós élességet biztosítanak. Ezenkívül az egyik oldalon mikro-reteszelt. Az így felépített penge megakadályozza a haj elcsúszását, a vágóélen tartja, és így megkönnyíti a pontos egyenes vágást.

A kovácsolt speciális acél és a további jégkeményedés lehetővé teszi a csiszolást, ami a pengék hosszan tartó élességét és szilárd keménységét okozza. Ezeknek az ollóknak a rendkívül csiszolt felülete gyönyörű megjelenést biztosít, ugyanakkor robusztus felületet biztosít. Legjobb minőségű "Made in Germany".

klasszikus fogantyúforma hagyományos vágási érzetet biztosít, amelyben a két markolatgyűrű szimmetrikusan fekszik egymás tetején. A levehető ujjhorogra a kisujj könnyen elhelyezhető vágáskor, és a fodrászolló biztonságosan vezethető. Ügyeljen a tökéletes beállításra. A VARIO csavaros csatlakozással könnyedén beállíthatja a fogaskereket egy érmével.

A JAGUAR WHITE LINE összes hajollója a hozzá illő, kiváló minőségű ujjbetétgyűrűkkel van ellátva. A nyomáspontok elkerülése érdekében a JAGUAR fodrászollóinkhoz csak minőségi "Made in Germany" lapkagyűrűket használunk.

 

  • Klasszikus fodrászolló időtlen kivitelben

  • Egyoldalú mikrofogazás

  • Különösen alkalmas precíz hajvágáshoz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.