Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Jaguar Pre Style ergo 6 olló
19.389 Ft (15.267 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jaguar Pre Style ergo 6 olló

19.389 Ft (15.267 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Pre Style ergo 6
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 82260
Szerezhető hűségpontok: 97
Egységár: 19.389,00 Ft/cs
Vonalkód: 4030363101591

Leírás

Jaguar Pre Style Ergo 6 inch 15,5 cm fodrasz ollo

A Jaguar  több mint 80 éve tartja fenn a legszigorúbb követelményeket a termekminőségben. Minden ollót a csomagolás elött külön-külön, kézileg ellenőriznek a tökéletes minőség biztosításáért.

A JAGUAR ERGO fodrász ollói kivételes, megbízható minőséget es kedvező árat kínálnak. Ezek az ollók szatén felülettel es klasszikus kialakítással rendelkeznek, es tökéletesek, mint alapmodellek minden fodrász szamara - különböző méretekben kaphatók. Ez a mikróbetétes modell egyrészt polírozott kivitelben is kapható, mint az ERGO P fodrász ollók vagy ERGO SLICE.

Penge es el

A klasszikus, lapos vágási szögű pengek kivaló tisztaságot biztosítanak a hajvágás során. A fodrász olló egyik oldalan levő mikróbetétek megakadályozzak a haj csúszását.

Acél es felület

A speciális rozsdamentes acélból készült élek megbízható minőséget kínálnak, Németországban gyártják. A sárgaréz csavar es az ujjtartó vonzó kontrasztot alkot az ollók matt ezüst felületével.

Ergonómia és az olló mozgása

A PRE STYLE ERGO több méretben is elérhető a jobbkezes felhasználok szamara: 4,5", 5,0", 5,5" es 6,0". A fogantyú klasszikus alakja hagyományos érzést nyújt a vágás során, a két fogantyúgyűrű szimmetrikusan helyezkedik el egymáshoz képest.

Tisztítás es karbantartás: Ahhoz, hogy ezt az ollót hosszú ideig használja, javasoljuk, hogy válassza ki az Önnek megfelelő modellt és méretet, tisztítsa meg az ollót minden használat után, használjon karbantartási olajat naponta, és szükség eseten állítsa be az ollót a csavarban, hogy alkalmazkodjon az Ön igényeihez. Annak érdekében, hogy ne sérüljön meg az olló, javasoljuk tartsa az eredeti dobozában vagy  speciális ollótartóban.

4030363101591

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.