Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Jaguar Pastel plus offset Candy 5.5 hajvágó olló
41.359 Ft (32.566 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jaguar Pastel plus offset Candy 5.5 hajvágó olló

41.359 Ft (32.566 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Rozsdamentes krómacél. 
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 4752-3
Szerezhető hűségpontok: 207
Egységár: 41.359,00 Ft/db
Vonalkód: 4030363126501

Leírás

Az 5,5"-es JAGUAR PASTEL PLUS Candy hajolló különleges színével tűnik ki. Ezek a fodrászollók klasszikus fogantyú alakban és ofszet változatban is kaphatók. A PASTELL PLUS ollóink a JAGUAR WHITE LINE-hoz tartoznak, amely a hajollók és modellező ollók széles választékát kínálja. A PASTELL PLUS kollekció ollós modelljei nemcsak színesek, hanem kiváló minőségű fémbevonattal rendelkeznek, amely védelmet nyújt a nikkelallergia ellen. 

Minden haj olló és modellező olló rendelkezik a bevált JAGUAR WHITE LINE vágási tulajdonságaival. A kovácsolt speciális acél feldolgozásának köszönhetően a lapos vágási szögű pengék nagyon jó élességet biztosítanak. A további csiszolás és az üreges csiszolás miatt ezek a haj ollók jól használhatók szeleteléshez.

A kovácsolt speciális acél és a további jégkeményedés lehetővé teszi a csiszolást, ami nagyon jó élességet és a vágóélek hosszú élmegtartását okozza. A divatos ibolya miatt ezek a haj ollók nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem a legjobb minőségűek is. Ez a kiváló minőségű fémbevonat védelmet nyújt a nikkelallergia ellen.

klasszikus fogantyúforma hagyományos vágási érzetet biztosít, amelyben a két markolatgyűrű szimmetrikusan fekszik egymás tetején. Az eltolt kialakítás ergonomikus fogási pozíciót biztosít. Az eltolt (ferde) fogantyúk tehermentesítik a kezet és a könyököt, így nyugodtan dolgozhat. A (levehető) ujjhorogra a kisujj könnyen elhelyezhető, és a fodrászolló biztonságosan vezethető. A pengékkel kombinálva a csavaros rendszer könnyű és nagyon jó mobilitást biztosít, ami kellemesen egyszerűvé teszi a hajollóval történő vágást. Ügyeljen a tökéletes beállításra. Túl laza vagy túl szoros? A VARIO csavaros csatlakozással könnyedén beállíthatja a fogaskereket egy érmével.

A JAGUAR WHITE LINE összes hajollója a hozzá illő, kiváló minőségű ujjbetétgyűrűkkel van ellátva. A nyomáspontok elkerülése érdekében a JAGUAR fodrászollóinkhoz csak minőségi "Made in Germany" lapkagyűrűket használunk.

  • Széles színválaszték

  • Védelem nikkelallergia ellen

  • Jó szeleteléshez

  • VARIO csavargó rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.