Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Jaguar Pastel Plus ES 40 Lava 5 ritkító olló
45.619 Ft (35.920 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jaguar Pastel Plus ES 40 Lava 5 ritkító olló

45.619 Ft (35.920 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Kiváló minőségű bevonat. Védelem a nikkelre allergiás személyek számára. Klasszikus kialakítás a hagyományos hajvágáshoz. Rozsdamentes acélból készült termék, kiváló minőségű bevonattal.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 3053-2
Szerezhető hűségpontok: 229
Egységár: 45.619,00 Ft/db
Vonalkód: 4030363102406

Leírás

JAGUAR PASTELL PLUS 40 LAVA modellező olló különleges színével tűnik ki. Klasszikus fogantyú alakban (5,0"-es méretben) és ofszet változatban (5,5-ös méretben) is kapható. A 40 fröccsöntőbb fognak köszönhetően ezek a fodrászollók megkönnyítik a modellezést és finomra vékonyítják a hajat. Alkalmas megbízható modellező ollóként női és férfi hajvágásokhoz.

Minden haj olló és modellező olló rendelkezik a bevált JAGUAR WHITE LINE vágási tulajdonságaival. A kovácsolt speciális acél feldolgozásának köszönhetően a lapos vágási szögű pengék nagyon jó élességet biztosítanak. A modellező olló 40 finoman fogazott effiliation foga biztosítja a biztonságos és pontos vágást. A Pastel PLUS 40 CANDY foghegyei speciálisan fel vannak szerelve, hogy megakadályozzák a haj elcsúszását. Ez teszi ezt a modellező ollót nagyon alkalmassá a szakaszátmenetek modellezésére.

A kovácsolt speciális acélnak és a további jégkeményedésnek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik ennek a fodrászollónak a speciális csiszolását, nagyon jó élességet és a vágóélek hosszú élmegtartását érjük el. A divatos, rózsaszín színnek köszönhetően ezek a modellező ollók nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem a legjobb minőségűek is. Ez a kiváló minőségű fémbevonat a nikkelallergia ellen is véd.

klasszikus fogantyúforma hagyományos vágási érzetet biztosít, amelyben a két markolatgyűrű szimmetrikusan fekszik egymás tetején. Az eltolt kialakítás ergonomikus fogási pozíciót biztosít. Az eltolt (ferde) fogantyúk tehermentesítik a kezet és a könyököt, így nyugodtan dolgozhat. A (levehető) ujjhorogra a kisujj könnyen elhelyezhető, és a fodrászolló biztonságosan vezethető. A pengékkel kombinálva a csavarrendszer könnyű és nagyon jó működést biztosít, ami kellemesen egyszerűvé teszi a modellezési ollóval történő vágást. Ügyeljen a tökéletes beállításra. Túl laza vagy túl szoros? - A VARIO csavaros csatlakozással könnyedén visszaállíthatja a fogaskereket egy érmével.

A JAGUAR WHITE LINE összes hajollója a hozzá illő, kiváló minőségű ujjbetétgyűrűkkel van ellátva. A nyomáspontok elkerülése érdekében a JAGUAR fodrászollóinkhoz csak minőségi "Made in Germany" lapkagyűrűket használunk.

  • Olló modellezése finom fogazással
  • Védelem nikkelallergia ellen
  • Széles színválaszték
  • VARIO csavargó rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.