Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Jaguar Gold Line Diamond E Ceramic Fusion olló 5
134.759 Ft (106.109 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jaguar Gold Line Diamond E Ceramic Fusion olló 5

134.759 Ft (106.109 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Kovácsolt prémium speciális acélt

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 21151
Szerezhető hűségpontok: 674
Egységár: 134.759,00 Ft/cs
Vonalkód: 4030363105056

Leírás

Az 5,0"-es JAGUAR DIAMOND E CF fodrászolló tökéletes szelettulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a GOLD LINE-ra jellemzőek. A titán bevonat rendkívül hosszú élettartamot biztosít. A hajolló minőségi előírásokkal vonzza az igazi profi fodrászt, mivel sokoldalúak és számos hajvágási technikát tesznek lehetővé.

A teljesen integrált vágóélnek és a domború ollós pengének köszönhetően a DIAMOND E CF különösen éles, ezért tökéletes a szeleteléshez. Ezen kívül ott van az éles vágási szög, amely pontos vágást okoz. Az üreges őrlés különösen puha vágási érzetet kelt, ami megkönnyíti a vágást a fodrász mindennapjaiban.

A GOLD LINE fodrászollóihoz kovácsolt prémium speciális acélt használnak. A Friodur® penge létrehozásához használt speciális jégkeményítési eljárás keményebbé teszi a pengét és rendkívül ellenállóvá az acélt. Így a haj olló hosszú ideig éles marad, és hosszabb ideig profitálhat professzionális hajollójából. A kiváló minőségű matt fekete titán bevonat hűvös megjelenést kölcsönöz, ugyanakkor védelmet nyújt a nikkelallergia ellen.

Az eltolt fogantyú alakú DIAMOND E CF és a hüvelykujjszem emellett ferde hüvelykujjszemet biztosít az ergonomikus kéztartáshoz. A levehető ujjhorogra a kisujj könnyen elhelyezhető, és a fodrászolló biztonságosan vezethető. A prémium pengeforma és a lapos Smart Spin csavarrendszer biztosítja az olló különösen puha járását. Ez emellett enyhíti a dolgozó kéz izmait.

A DIAMOND E CF hosszú távú használatához a hajolló rendszeres ápolása ajánlott. Ezért egy ápolóolajat is tartalmaz, mert így a forgácsolóélek megörzik pontosságukat. Az ápolást a mellékelt ápolókendő is segíti. A vezérlőgomb segítségével szükség esetén újra beállíthatja a csavart, és így igényeinek megfelelően szabhatja fodrászollóját. Ily módon megkönnyítik a munkát, és a kezet ergonómikusan támogatják.

 

  • Sokoldalú, sokoldalú, sokoldalú fodrászolló

  • Szelet vágóél

  • Védelem nikkelallergia ellen

  • Minőség Németországban

  • Szállítási terjedelem: ápolóolaj, ápolókendő, vezérlőgomb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.