Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

iWAX 100 gyantamelegítő gép rózsaszín
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db

iWAX 100 gyantamelegítő gép rózsaszín

6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

400ml-es gyantamelegítő hagyományos gyantákhoz.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: IWA147870
Szerezhető hűségpontok: 33
Vonalkód: 5906717456022

Leírás

Az iWAX márka célja, hogy többfunkciós eszközöket biztosítson a gyantát és paraffint használó kozmetikai kezelésekhez, például modern gyantamelegítőket szőrtelenítéshez. Az érdekes dizájnra, a termékek univerzális használhatóságára és a könnyű kezelhetőségre helyezi a hangsúlyt, ennek köszönhetően az iWAX professzionális és otthoni használatra egyaránt alkalmas.

Univerzális melegítő minden típusú hagyományos gyantáhozhoz

Az ergonomikus iWax 100 gyantamelegítő lehetővé teszi a szőrtelenítéshez szükséges termékek gyors és hatékony felmelegítését. A készülék használata biztonságos és intuitív, garantálja a kemény vagy lágy gyanta problémamentes melegítésétAlkalmas konzerv, tákcás, korong és gyöngy termékekhez egyaránt.

Praktikus eszközök az epilálás kényelméért

A fűtőelem használata rendkívül egyszerű – a gomb segítségével könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletetA visszajelző lámpa jelzi az üzemállapotot, a kattanórendszer pedig jellegzetes kattanó hangon keresztül tájékoztat a készülék be-/ki kapcsolásáról. A kék árnyalatú átlátszó fedél lehetővé teszi az olvadás állapotának ellenőrzését, miközben megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását a készülék belsejében. A kis nyílások megakadályozzák a túlmelegedést, garantálva a szellőzés lehetőségét. A gyanta felolvasztására szolgáló alumínium betét fogantyúval ellátott, amely megkönnyíti a tartály eltávolítását. Ennek köszönhetően a készüléket könnyebb tisztán tartani .

Modern, időtlen megjelenés

Az iWax 100  egyszerűsége és kis méretei miatt tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbeA minimalista dizájn elegáns, időtlen karaktert kölcsönöz a készüléknek, a tartós, rózsaszín árnyalatú műanyag pedig egyszerű tisztítást tesz lehetővé. A készülék könnyűsége megkönnyíti a szállítást vagy áthelyezést.

Kozmetikai kesztyű készlet - ajándék!

Az eldobható fóliakesztyűk remek védelmet nyújtanak a kezeknek mind a szennyeződések és a nedvesség, mind a felhasznált anyagok ellen. Segítenek betartani a magas higiéniai előírásokat . Hasznosak lesznek paraffinos kezeléseknél is, hatékonyan fenntartva a melegítő hatást azok alatt. Az átlátszó kesztyűk univerzálisak és minden kézhez passzolnak. 100 db van a csomagban .

Hogyan kell használni a gyantamelegítőt?

1. Vegye le a fedelet a készülékről.
2. Helyezze a gyantát a készülék kivehető tartályába, majd csatlakoztassa a készüléket a tápegységhez.
3. Forgassa a gombot ON állásba - a piros fény azt jelzi, hogy a készülék elkezdett működni.
4. A gyanta a beállított hőmérséklettől és a gyanta mennyiségétől függően 15-30 perc alatt melegszik fel.
5. Miután a gyanta felolvadt, állítsa a gombot középső helyzetbe, hogy a hőmérséklet állandó maradjon. A készülék működése közben a jelzőfény kialszik, majd újra felvillan, hogy fenntartsa a viasz megfelelő hőmérsékletét. Mindig ellenőrizze a gyanta hőmérsékletét, mielőtt felvinné a bőrre, hogy elkerülje az égési sérüléseket.
6. A munka befejezése után kapcsolja ki a készüléket, és várja meg, amíg kihűl. Ezután meg kell tisztítani - használhat speciális készítményt, amely az eszközök tisztítására szolgál. (gyantagép tisztító)

Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Tartozék: melegítő, tápkábel, kivehető tartály melegítéséhez.

Adatok:
Szín: rózsaszín árnyalatai
Űrtartalom: 400-500ml
Teljesítmény: 100W
Feszültség: 220-240V

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.