Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Igora Zero Amm ammóniamentes  krémhajfesték 7-50 60ml
4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Igora Zero Amm ammóniamentes krémhajfesték 7-50 60ml

4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

A 100%-ban ammóniamentes IGORA ZERO AMM egy tartós festékkrém, amelyet bármely színváltoztató technikához használhatsz, kompromisszumok nélkül! 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2896794
Szerezhető hűségpontok: 21
Egységár: 70,00 Ft/ml
Vonalkód: 4045787958416

Leírás

A 100%-ban ammóniamentes IGORA ZERO AMM egy tartós festékkrém, amelyet bármely színváltoztató technikához használhatsz, kompromisszumok nélkül! Az ammóniamentes, Phytolipid Technológiával gazdagított formula a speciális pigmentkombinációk és a természetes mikronizált olajok elegyének erejével a hajba zárja a pigmenteket a hosszan tartó, természetes hatású, tincshű eredmények érdekében - kellemetlen ammóniaszag nélkül.

Az IGORA a válasz a kérdésedre, ha teljes biztonságban szeretnéd elvégezni az összes tartós hajfestéket igénylő szolgáltatást. Mindent a rendelkezésedre bocsátunk, hogy azzá a coloristtá válhass, aki mindig is lenni akartál!

Főbb előnyök

  • Ammóniamentes tartós hajfesték

  • Természetes, tincshű eredmények

  • Zéró ammónia. Zéró kompromisszum.

  • 100%-os ősz haj fedés

Technológia

A Phytolipid Technológiát tartalmazó IGORA ZERO AMM a speciális pigmentmixeknek és a természetes mikronizált olajoknak köszönhetően hosszan tartó eredményeket biztosít.

Használat módja

A tartós festékkrémet 1: 1(1: 2 1 arányban keverd a 3% |10 Vol., 6% | 20 Vol. vagy 9% | 30 Vol. erősségű IGORA ROYAL Olaj Színelőhívóval. Mindig viselj védőkesztyűt, és vidd fel a Schwarzkopf Professional Skin Protect krémet a kontúrvonalra, a Schwarzkopf Professional Scalp Protect szérumot pedig a fejbőr védelmének érdekében. Nedves előzetesen nem megmosott hajra vidd fel. Használd a Az IGORA ZERO AMM-árnyalatokat a gyors felvitelhez, például tőfestéshez, rövid hajon vagy részleges színelhelyezéshez. Hatóidő: 30-45 perc Habosítsd fel, majd öblítsd ki alaposan. Mosd meg a hajat a Bonacure Color Freeze vagy Fibre Clinix Vibrancy samponokkal, majd stabilizáld a Schwarzkopf Professional Hair Sealerrel. Az otthoni fenntartáshoz használd a Bonacure Color Freeze vagy Fibre Clinix Vibrancy termékeket. A részletes információkért kérjük, töltsd le a használati útmutatót.

Figyelmeztetés

Kizárólag professzionális használatra. A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük, mindig olvasd el és tarts be az utasításokat. A terméket 16 év alatti személyek nem használhatják. Az ideiglenes „fekete henna” tetoválások növelhetik az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát. Ne használja a terméket, ha: – bőrkiütései vannak az arcán vagy érzékeny, irritált vagy sérült a fejbőre – ha bármikor korábban reakciót tapasztalt a hajfestést követően – ha bármikor korábban reakciót tapasztalt az ideiglenes „fekete henna” tetoválást követően Gyermekektől távol tartandó. Szembe ne kerüljön. Ha ez mégis megtörténne, azonnal öblítse ki. Szemöldök és szempilla festéséhez nem használható. A felvitelt követően alaposan öblítsük ki. Mindig viselj védőkesztyűt. Tartsa nyilván a használt terméket (árnyalat száma, vonalkód).

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Ethanolamine, Glyceryl Stearate SE, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Glycerin, Octyldodecanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cocamidopropyl Betaine, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Chondrus Crispus Powder (Carrageenan), Resorcinol, Sodium Sulfite, Sodium Chloride, 2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol, Caramel, Sodium Sulfate, m-Aminophenol, 2-Methylresorcinol, 2-Amino-3-Hydroxypyridine

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Típus Ammónia mentes