Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Igora Royal színelőhívó emulzió 12% 1000ml
5.070 Ft (3.992 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Igora Royal színelőhívó emulzió 12% 1000ml

5.070 Ft (3.992 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

A különleges fejlesztésű, magas teljesítményű IGORA ROYAL Olaj-Színelőhívó Emulzió tökéletes, hosszan tartó színeredményeket és ragyogó fényt biztosít.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2839805
Szerezhető hűségpontok: 26
Egységár: 5,07 Ft/ml
Vonalkód: 4045787183108

Leírás

Az IGORA ROYAL egyet jelent a kiválósággal, ha a tartós hajfestő szolgáltatásokról van szó, a kínálatában pedig mindent megtalálsz, amire szükséged van, hogy az a colourist légy, aki mindig is lenni akartál

IGORA ROYAL - IGAZI SZÍNEK MAGAS MINŐSÉGBEN Színspecialisták fejlesztették fodrászoknak, az IGORA ROYAL az igazi színeket képviseli: igazi teljesítmény, igazi inspiráció, igazi társ. Igazi alkotásokat hozhatsz létre vele, tincshű eredményekkel, fokozott intenzitással és maximális ősz haj fedés segítségével. Az IGORA ROYAL teljes megbízhatósággal szolgálja az egyedi kinézetet - minden körülmények között.

Főbb előnyök

  • Magas minőségő olaj-színelőhívó emulzió

  • Aktív összetevők hatékony koncentrációja

  • A színpigmentek gyorsabban hatolnak be a hajba

  • Intenzívebb színeredmények

Technológia

Az IGORA ROYAL High Definition Technológia magas minőségű pigment mátrixokat használ a legtisztább tónusok, a tincshű eredmény, intenzív színek és a maximális ősz haj fedés eléréséhez.

Használat módja

Kérjük olvassa el a termék használati utasítását.

Figyelmeztetés

Figyelmeztetés: hidrogén-peroxidot tartalmaz (6% = 20 Vol.). Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Védőkesztyű viselése kötelező! Gyermekek elől gondosan elzárandó. Gondosan kövesse a használati utasításban megadottakat. Napfénytől védve, hűvös helyen tárolandó. Kizárólag szakipari használatra.

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau),Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale),Hydrogen Peroxide,Cetearyl Alcohol,PEG-40 Castor Oil,Sodium Cetearyl Sulfate,Etidronic Acid,Potassium Hydroxide,2,6-Dicarboxypyridine,Disodium Pyrophosphate,Sodium Benzoate,Sodium Sulfate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.