Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Igora Expert Mousse színező hab - 7-65 Medium Blonde Chocolate Gold 100ml
4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Igora Expert Mousse színező hab - 7-65 Medium Blonde Chocolate Gold 100ml

4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

IGORA Expert Mousse 7-65 Medium Blonde Chocolate Gold kondícionáló és ápoló hatású, féltartós hajszínező hab a ragyogó színekért.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2802557
Szerezhető hűségpontok: 21
Egységár: 42,00 Ft/ml
Vonalkód: 4045787292213

Leírás

Főbb előnyök

  • Ragyogó fényt adó tündöklő színárnyalatok

  • Kondícionáló hatású, féltartós hajszínező hab

  • Akár 8 hajmosásig tartó színeredmény

  • 20%-ig terjedő ősz haj fedést biztosít

Technológia

Emulzióból-hab technológia az egyszerű színeredményekhez és a tökéletes kondícionáláshoz és ragyogáshoz.

Használat módja

Nedves hajra vigyük fel az IGORA Expert Mousse-t. Egyenletesen oszlassuk el kefe vagy fésű segítségével. Mossuk meg a hajat. A kontúrvonal védelmére használjuk az IGORA Skin Protection bőrvédő krémet. Védőkesztyű viselése kötelező! Használat előtt jól rázzuk fel. A palack fejjel lefelé tartandó. Hatóidő: - 3-5 perc színfelfrissítéshez és kondícionáláshoz - 15-20 perc az intenzív színeredményekhez és mély kondícionáláshoz Öblítés: Védőkesztyű viselése kötelező! Gyengéden masszírozzuk át, emulgáljuk, majd alaposan öblítsük ki, amíg tiszta nem lesz a víz. Kérjük, további információért olvasd el a használati utasítást.

Figyelmeztetés

BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Kizárólag szakipari használatra. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt vendége haján, ha: -arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, -hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt, -ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Veszély. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem.Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki.

 

összetevők

Aqua (Water, Eau),Butane,Propane,Cetyl Alcohol,Cetrimonium Chloride,PPG-5-Ceteth-20,HC Blue No. 12,Parfum (Fragrance),HC Yellow No. 2,Isobutane,Methylparaben,Propylparaben,HC Red No. 3,Pentane,Citric Acid,Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate,Propylene Glycol,Ethanolamine,2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol,Linalool,Citronellol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

színárnyalat szőke