Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Golden Green csipkebogyó szemránckrém retinollal 40ml
2.255 Ft (1.776 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Golden Green csipkebogyó szemránckrém retinollal 40ml

2.255 Ft (1.776 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: Raktáron

A CSIPKEBOGYÓ szemránckrém segít csökkenteni a szem alatti táskák és sötét karikák külsejét, élénkebbnek mutatja a fáradtnak tűnő szemeket. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 02010511127401001
Szerezhető hűségpontok: 12
Egységár: 56,38 Ft/ml
Vonalkód: 5997591700530

Leírás

A CSIPKEBOGYÓ szemránckrém segít csökkenteni a szem alatti táskák és sötét karikák külsejét, élénkebbnek mutatja a fáradtnak tűnő szemeket. Természetes összetevők: - A retinol az egyik legnagyszerűbb fegyver a ráncok elleni harcban, erősíti a kötőszöveteket, elősegíti a sejtgyarapodást így feszesebb rugalmasabb, simább szemkörnyéket eredményez. - A csipkebogyó igazi C-vitamin bomba a bőr számára. Gazdag természetes C-vitaminban és egyéb vitaminokban (B1-, B2-, K-, P), ásványi anyagokban, nyomelemekben és bioflavonoidokban. Fontos szerepet játszik a kollagén termelésben, szabályozza a bőr oxidációs folyamatait, késlelteti a bőr öregedését. Antioxidáns hatása révén megköti a szabadgyököket, védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen. A csipkebogyó 10-szer több természetes C-vitamint tartalmaz, mint bármelyik másik citrus gyümölcs! Parabén-, illat- és mesterséges színezék mentes. 
Használati javaslat: A Lady Stella csipkebogyó arctejjel letisztított szemkörnyékre vigye fel a csipkebogyó szemránckrémet.
 

Használati javaslat: Lady Stella csipkebogyó arctejjel letisztított szemkörnyékre vigye fel a csipkebogyó szemránckrémet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.