Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Glow YC57 UV LED lámpa White 268W
9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Glow YC57 UV LED lámpa White 268W

9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron
A legújabb generációs, professzionális UV/LED lámpa, amely a dual LED technológiát használ.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA148106
Szerezhető hűségpontok: 48
Vonalkód: 5906717453014

Leírás

Kényelmes mód a szép körmök készítéséhez

A Glow Díva körömlámpa egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a manikűr és pedikűr kezelések hatékony elvégzését a hibrid lakkok, zselék vagy más fényre kötő készítmények felhasználásával. A praktikus funkciók, az egyenletes eloszlású diódák és az innovatív Dual Led technológia garantálják a körömformázás tökéletes rögzítését . Az eredeti megjelenés, a könnyű kezelhetőség és az átgondolt funkciók tökéletessé teszik a lámpát professzionális és otthoni használatra egyaránt.

Árnyék nélküli készülék Dual LED technológiával

57 megfelelően elhelyezett LED-del (ún. holtzóna nélkül) felszerelve biztosítja a zselék és hibrid lakkok tökéletes kikeményedését. Zárt alakú, ún a fülke a körömformázás pontosabb és gyorsabb rögzítését teszi lehetővé. Az alkalmazott Dual Led technológiának köszönhetően a diódák két hullámhosszú fényt bocsátanak ki - 365 nm és 405 nm. Ennek köszönhetően nem okoz túlzott megerőltetést a szem számára, és széles hatásspektrumot biztosít . Ezek a megoldások biztosítják a legigényesebb termékek megfelelő kikeményedését is , és elérik a körömlemez még nehezebben elérhető helyeit is.

Munkaidő egyéni igényekhez igazítva

A lámpa időzítővel van felszerelt, négy programozott működési idővel : 10s, 30s, 60s és 99s (úgynevezett "Low Heat Mode"), amelyeket a digitális kijelző visszaszámlál. Ezenkívül, ha nincs mód kiválasztva, a beépített mozgásérzékelő automatikusan bekapcsolja a lámpát, amikor az ujjait vagy lábujjait az alá helyezi, maximum 120 másodperces expozíciós idővel, majd a kijelzőn megjelenik a kötési idő. Ez lehetővé teszi az expozíciós hossz kényelmes kiválasztását az adott pillanatban végrehajtott stílusnak és a felhasználó igényeinek megfelelően.

Kényelmes "alacsony hőfok üzemmód"

A már említett "Low Heat Mode" rendszer hatására a lámpa fokozatosan növeli a teljesítményét, miközben a zselé megköt, így lassabban melegszik fel. Ez minimálisra csökkenti az égési vagy hőérzetet a köttetés során. Ez a funkció pótolhatatlan, különösen gélek köttetésekor, ami gyakran kellemetlenséget okoz a piacon kapható más lámpák használatakor.

Levehető alsó panel és elegáns fogantyú

Könnyen eltávolítható fehér árnyalatú alja van, így sokkal könnyebben helyezheti a lábát a lámpa alá pedikűr vagy lábápolás során. Ez az opció a készülék tisztítása vagy fertőtlenítése során is segítséget nyújt. A polírozott felületű króm fogantyú vizuálisan vonzó kiegészítő, amely megkönnyíti a készülék mozgatását , és tökéletes a mobil körmösök számára. A házon egy speciális mélyedés is található, amely telefon elhelyezésére használható. Lehetővé teszi, hogy kedvenc filmjével élvezze a vendég a kezelés időtartama alatt.

Elegáns dizájn és funkcionalitás

Az átgondolt funkciók, az érdekes forma és a dekoratív dombormíta praktikus és egyben ízléses elemévé teszik a lámpát egy körömszalon berendezésének. A megfelelő méret lehetővé teszi, hogy az egész kezét vagy lábát a lámpa alá helyezze, ami biztosítja a zselés anyagok egyenletes kötését, ezáltal csökkentve az allergia kockázatát. Az alkalmazott technológiai megoldások miatt a kozmetikai iparban dolgozó szakemberek és az otthoni felhasználók számára is megfontolandó termék .


A készlet tartalma: lámpa, tápegység, használati utasítás.

Adatok:
Szín: fehér
árnyalatai Időzítő: 10 s, 30 s, 60 s, 99 s
Maximális működési idő: 120 s
Mozgásérzékelő: igen
Kijelző: digitális
LED-ek száma: 57
Teljesítmény: 268 W
Névleges feszültség: 100-240 V
Bemenet feszültség : 24 V
Fény hullámhossz: 365 nm, 405 nm
Méretek: 23,5 cm x 19,2 cm x 9,3 cm
Garancia: 12 hónap

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék esetenként külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-2 hét is lehet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.