Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Giovanni Vapozon fehér
30.890 Ft (24.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Giovanni Vapozon fehér

30.890 Ft (24.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Kis helyigényű vapozon.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA147019
Szerezhető hűségpontok: 155
Vonalkód: 5906717452598

Leírás

A Giovanni a szépségszalonok praktikus felszerelésére szakosodott márka, amely többek között kozmetikai bútorokat és vapozonokat kínál. A termékek tartóssága, ergonómiája és funkcionalitása kényelmet és szuper ár/érték arányt biztosít a felhasználók számára.

Tökéletes eszköz a kozmetikádba

A többfunkciós Giovanni D-20 vapozon egy rendkívül hatékony eszköz, amely minden szépségszalonba tökéletes. Gőzt termel, ami arra készteti a bőrt, hogy felpuhuljon, és felkészítse a további kozmetikai kezelésekre

Könnyű használat és kényelem

A vapozon használata nagyon intuitív. Beállíthatja a kívánt kezelés időtartamát, és bekapcsolhatja az UV lámpát, amely biztosítja a víz fertőtlenítését. A készülék olyan funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az aromaterápia elvégzését a fúvóka nyílásánál elhelyezett speciális elemnek köszönhetően. 

Milyen kezelésekre alkalmas a gőzölő?

A készülék fő funkciója a bőr hatékony tisztítása és hidratálásaA vapozon hatása gőztermelésen alapul, amely lágyítja az elhalt hámsejteket, kitágítja a bőr pórusait és az ereket, felkészíti a bőrt a további kozmetikai kezelésekreMindenekelőtt használata lehetővé teszi a bőr stratum corneumának lágyítását, ami különösen fontos a tisztító kezelések hatékonyságában - megkönnyíti a mitesszerek és az elhalt bőr eltávolítását. Feloldja a faggyúmirigyek blokkolását, ami jelentősen megkönnyíti a faggyúrétegek felszabadulását. Serkentik a bőrlégzést és a bőr vérkeringését, melynek köszönhetően javul a szennyeződések és a felesleges anyagcseretermékek eltávolítása. A további kezelések során a bőr oxigénellátása és a tápanyagok bejutása is javul. A kezelés más, mélytisztítást igénylő testrészeken is alkalmazható - például a nyakon, a dekoltázson vagy a hátbőrön. A kezelés fejbőrterápiában, valamint hajápoló kezelések során is jól működni.

Minimalizmus és funkcionalitás

A vapozon fehér árnyalatú műanyagból készült, így a készülék könnyen tisztán tarthatóAz állvány magassága állítható 78-95cm tartományban, amely lehetővé teszi a berendezés megfelelő szintre állítását, hogy az eljárást végző személy számára kényelmes legyen a munka. A csillagtalp gumírozott kerekekkel javítja a mobilitást, megkönnyítve a készülék szabad mozgatását.

Műszaki adatok:
Szín: fehér árnyalatok 
Vapozone teljesítmény: 750W 
Vapozone feszültség: 220 V 

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető.

A termék kizárólag rendelésre, külföldi raktárból érkezik, így szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.