Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Fine Silver Roll Speed ezüst munkaszék
85.280 Ft (67.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fine Silver Roll Speed ezüst munkaszék

85.280 Ft (67.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron
Olasz luxus fodrász berendezés.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA148166
Szerezhető hűségpontok: 427
Vonalkód: 5906717457142

Leírás

Luxus szék egyedi kivitelezéssel

Fine Silver fodrász vágószék lenyűgöző egyedi megjelenéssel. Az ülés fényes fémutánzatú műbőrből készült és megfelelően profilozott, így biztosítja a kényelmes munkavégzést a hosszú munka során is. A magasságállítás lehetővé teszi, hogy egyéni igényeihez igazítsa a szék magasságát.

Jelentős mobilitás a magas munkakényelem érdekében

A gázemelő lehetővé teszi, hogy az ülés magasságát 54-74 cm tartományban állítsd be, így könnyedén ízlésed szerint állíthatod be. Jelentős fejlesztés, hogy maga az ülés teljesen elforgatható, ami biztosítja a mozgás szabadságát. A gumikerekek zökkenőmentes mozgást biztosítanak anélkül, hogy a szék mozgatásakor elakadnának. Az ABEC-7 csapágyak sima, problémamentes működést és jelentős mobilitást garantálnak. Mindez jelentősen növeli a szék kényelmét.

Egyedülálló kialakítás, amely vonzza a tekintetet

A forgózsámoly egyedi megjelenése emlékezetes, rendkívül elegáns megjelenésű, és stílusos eleme lesz minden enteriőrnek. Fodrászatba és egyéb szépségszalon feladatokra egyaránt tökéletes. A krómozott váz és a stabil, gumikerekes ötcsillagos talp biztosítja a biztonságos használatot, a jelentős mobilitást és az igényekhez való alkalmazkodást. A megfelelően profilált nyereg alakú, deformációálló habbal töltött ülés garantálja a kényelmet a használók számára. A fényes, ezüst árnyalatú műbőrből készült kárpit könnyen tisztítható, tartós és nedvességálló.

Részletek: 
Szín: ezüst árnyalatok 
Üléskárpit: műbőr 
Üléstöltés: hab 
Kerékcsapágyak: ABEC-7 
Kerék anyaga: gumi

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban a mindenkori importőr saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

A termék külföldi raktárból érkezik, így szállítási ideje 1-3 hét, és kizárólag átutalásos fizetéssel vagy előleg megfizetésével rendelhető!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.