Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

PolarLight Polarizált LED fényterápiás arckezelő készülék
27.999 Ft (22.046 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PolarLight Polarizált LED fényterápiás arckezelő készülék

27.999 Ft (22.046 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Az anti-aging és akne kezelésekhez is használható eszköz piros és kék fényspektrumaival több, mint ideális a kor előrehaladtával lassuló bőrfunkciók újra aktiválásához, vagy a pattanásos, problémás bőrök zavaró tüneteinek a csökkentéséhez.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: 30694991
Szerezhető hűségpontok: 140

Leírás

Az AE5011A polarizált LED fénnyel működő SkinLight készülék a szépségápolásban használatos leggyakoribb fényspektrumokat alkalmazza a bőrfunkciók élénkítéséhez, a bőr általános fizikai állapotának a javításához és az öregedési folyamatok késleltetéséhez. De kiválóan alkalmazható az aknés, pattanásos, problémás bőrök kezeléséhez is. Mindössze annyit kell tenni, hogy az éppen aktuálisan alkalmazandó fejet a készülékre kell helyezni. A fejekben elhelyezett polarizált LED fényforrások egyenletes teljesítményt és fényenergiát biztosítanak a kezelésekhez. A kiválasztott szín nagy hatékonysággal nyelődik el és fejti ki a hatását a bőr célkromofóráiban és váltja ki az adott színhez kapcsolódó hatást.

vörös/infravörös fény (645-670nm) magas hullámhossz tartománya miatt akár 2,5cm mélyen is képes a bőrbe hatolni így stimulálva az irhában található sejteket, szöveteket. Fokozza a lokális vérellátást és a sejtek tápanyag és oxigén ellátását. Stimulálóan hat a sejtreprodukciós folyamatokra és élénkíti a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok termelődését. Az irhára gyakorolt hatásának köszönhetően a bőr tömörsége javul a bőrfelszín kisimul. A rendszeres kezelések eredményeképpen pedig feszesedik és a felszínét található ráncok mélysége is csökken.

A terápiákhoz alkalmazott kék fény (400-430nm) alacsony hullámhossz tartománya miatt a hámrétegére hatva csökkenti a különféle bőrproblémák miatt kialakuló gyulladásos folyamatokat. Lassítja a szövetek lokális vérellátását így is nyugtatva azokat és mérsékelve a kipirosodást. Közvetlen hatásával gátolja az akne és a pattanások kialakulásáért felelős propioni baktérium szaporodását, mellyel látványosan képes javítani a bőr állapotán.

Fényterápiás készülék termékjellemzők:

  • 2 az 1-ben bőrfiatalító és akne kezelő hatás
  • Infravörös LED fej a bőrfunkciók élénkítéséhez, bőrfiatalításhoz
  • Kék LED fej akne és problémás bőrök kezeléséhez
  • Nagy méretű led panelek az egyenletes teljesítmény leadásért
  • Ergonómikus kezelőfej
  • Vezetékes használat
  • Tartozékok:
    • Hálózati adapter
    • Infravörös LED kezelő panel
    • Kék LED kezelő panel
    • Védőszemüveg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.