Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Termék címkék:
arcsmaszk csiganyál Eveline maszk
Eveline Intenzív bőrfeszesítő textil acmaszk Kollagénnel
941 Ft (741 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Eveline Intenzív bőrfeszesítő textil acmaszk Kollagénnel

941 Ft (741 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Ráncsimító, bőrfeszesítő, hidratáló, feltöltő arcmaszk kollagénnel

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: EVKTAM187
Szerezhető hűségpontok: 5
Egységár: 94,10 Ft/ml
Vonalkód: 5901761968187

Leírás

Erősen feszesítő koreai szövet arcmaszk, átitatva 20 ml koncentrátummal, amely kollagén,orchidea, uborka, kamilla, aloe vera, panthenol, fehér fűz, allantoin tartalmon alapszik. A bőrfeszesítés és lifting gyönyörű hatását nyújtja, csökkenti a ráncok láthatóságát valamint erősen hidratálja az arcbőrt.

A minőségi Eveline Cosmetics Sheet Mask Collagen arcpakolás kényezteti és ápolja az arcbőrét.

Tulajdonságok:

  • minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható

  • mélyrehatóan hidratálja és intenzíven táplálja az arcbőrt

  • felvidítja és felfrissíti

  • helyreállítja az arcbőr rugalmasságát és komfortérzetét

Használata:
Vegye ki a maszkot a csomagolásból és helyezze a megtisztított arcára. Hagyja a csomagoláson feltüntetett ideig hatni.

 

Az EVELINE Cosmeticsről:

Sokéves hagyomány és tapasztalat, széles termékválaszték és az új trendekre való gyors reagálás képessége – ez az Eveline Cosmetics kozmetikai márka. A márka arc- és testápoló termékek, valamint dekoratív kozmetikumok széles választékát kínálja. Az Eveline Cosmetics jellemzője az innováció, a termékek minősége és a professzionalizmus.

Az Eveline Cosmetics 1983-ban jött létre. Az Eveline Cosmetics csapata már a megalakulás óta törekszik a lehető legrugalmasabban reagálni a folyamatosan változó fogyasztói elvárásokra. Teszi ezt abból az elgondolásból kiindulva, hogy a megfelelő arcbőr- és testbőrápolás, valamint a természetes szépség kihangsúlyozásának alapja a helyes és hatékony kozmetikumok kiválasztása. Az Eveline Cosmetics csapata az új termékek fejlesztése során figyelembe veszi fogyasztói eltérő igényeit, ezért került sor a termékportfólió bővítésére a vegán Beauty & Glow vonallal.

"Csatlakozzon Ön is ehhez a kozmetikai kalandhoz, és próbálja ki például az Eveline Cosmetics Wonder Match folyékony make-up hialuronsavval vagy az Eveline Cosmetics Variété Lashes Show szempillaspirált a hosszabbítás, a göndörítés és a volumen növelése érdekében. Útban álmai alakja felé minden bizonnyal értékelni fogja az Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel testszérumot a bőr alatti zsír csökkentésére. Az Eveline Cosmetics Botanic Expert tápláló testápoló tej intenzíven hidratálja és táplálja az egész test bőrét."

összetevők

AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERETH-26, BETAINE, PANTHENOL, XANTHAN GUM, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYSORBATE 80, PHALAENOPSIS AMABILIS EXTRACT, CALANTHE DISCOLOR EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ARTEMISIA PRINCEPS EXTRACT, ALLANTOIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, DISODIUM EDTA, PINUS DENSIFLORA EXTRACT, CYMBIDIUM KANRAN EXTRACT, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT, HYDROLYZED COLLAGEN, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, PROPANEDIOL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, LIMONENE. 

A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.