Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Elektromos kozmetikai kezelőágy
299.999 Ft
249.999 Ft (196.850 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 50.000 Ft 17%
Az akció időtartama: 2024. 04. 06. - 2024. 06. 02.
Menny.:db

Elektromos kozmetikai kezelőágy

299.999 Ft
249.999 Ft (196.850 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 50.000 Ft 17%
Az akció időtartama: 2024. 04. 06. - 2024. 06. 02.
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

A modern formatervezésű ágy megoldásaiban abszolút funkcionalista és minden sallangtól mentesen teszi a dolgát és segíti munkád a legforgalmasabb vendégnapokon is.

Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: AE402217
Szerezhető hűségpontok: 625

Leírás

A legújabb Plus elektromos kozmetikai kezelőágy megadja mindazt a pluszt mely kozmetikai, vagy orvosesztétikai kezeléseidhez szükséges. A modern formatervezésű ágy megoldásaiban abszolút funkcionalista és minden sallangtól mentesen teszi a dolgát és segíti munkád a legforgalmasabb vendégnapokon is.

A korábbi nagy sikerű elekromos kezelőágyunk alapjain nyugvó mégis modern formavilággal újraalkotott ágy masszív fém vázzal rendelkezik a nagy igénybevételű, forgalmas szalonok igényeit hivatott kielégíteni. Nagy fekvőfelületével kényelmes ülő, vagy fekvő pozíciót biztosít a nagyobb és kisebb termetű vendégeknek is.

Magassága elektromos motorral állítható mely a nagyobb terhek mozgatását is biztonsággal problémamentesen teszi lehetővé. Maximális kényelmet adva felhasználójának a kezelési pozíció pontos beállításához.

Miért válaszd a Plus elektromos kozmetikai kezelőágyat:

 • Elektromosan állítható magasság
 • Dönthető háttámla és lábtartó
 • Kivehető karfa és fejpárna
 • Könnyen tisztítható műbőr huzat
 • Újratervezett masszív fémszerkezet
 • Modern formatervezés
 • Kozmetikai szalonokba, orvosi rendelőkbe

Összeszerelt kezelőágy méretei:

 • Hosszúság: 172-182cm között állítható
 • Szélesség: 61cm + 2 x 10cm karfa
 • Magasság: 59-82cm között állítható
 • Háttámla dőlésszög: 0 és 80° között állítható
 • Lábtartó dőlésszög: 0 és 83° között állítható
 • Súly: 105kg
 • Terhelhetőség max.: 250kg

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban a mindenkori importőr saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

kezelőágy tisztítása és állagmegóvása

Bízunk abban, hogy megvásárolt kezelőágya hasznos segítőtársa lesz a mindennapi munka során és folyamatos megbízható működésével hozzájárul vállalkozásának sikeres működéséhez.

Ahhoz, hogy kezelőágya hosszú távon megfeleljen az Ön igényeinek és megfelelően szolgálja a mindennapos szalonmunkát az alábbiakban felsorolt állagmegóvási és karbantartási lépéseket kell megtennie.

Állagmegóvás és karbantartása

Óvja a kezelőágy műbőr huzatát a különféle vegyszerektől, maró hatású tisztítószerektől, az izzadságtól és egyéb kémiai szennyezőanyagoktól.

A kezelések megkezdése előtt az ágy láb- és ülőrészét, háttámláját és karfáit vízhatlan fóliával takarja le. Szükség esetén a fólián felül alkalmazzon textil ágyhuzatot.

Minden esetben kerülje a vendég bőrének, illetve ruházatának közvetlen érintkezését a műbőr huzattal.

A megfelelő védelem mellett a műbőr huzat különösebb tisztítást nem igényel. Amennyiben mégis szükséges annak felületéről szennyeződéseket eltávolítani, úgy azt csapvíz használatával tegye meg.

A kezelőágy műbőr huzatát vegyszerrel, dörzshatású kefével tisztítani szigorúan TILOS!

A kezelőágy mozgó részeit igénybevételtől függően zsírozni/olajozni szükséges. Ilyenek lehetnek a lábtartó és háttámla, az előre- és hátradöntést, jobbra ballra mozgatást szolgáló mechanikus részek csatlakozási pontjai. Ezek karbantartásához kérje szervizközpontunk segítségét.

Jótállási lehetőségünk nem áll fenn, amennyiben, a kezelőágy meghibásodása, annak műbőr huzatának sérülése nem rendeltetésszerű használat, nem a fentiekben leírtak szerint végzett állagmegóvás, átalakítás, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb felróható, a vásárlás után keletkezett okból következett be. Jótállási felelősségünk megszűnik abban az esetben is, ha a termék javítását, átalakítását más, velünk jogviszonyban nem álló cég végezte.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek