Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Dr. Rimpler SUN XTREME SPF 50 - Teljes fényvédő krém nanotechnológiával 75ml
10.020 Ft (7.890 Ft + ÁFA)

Dr. Rimpler SUN XTREME SPF 50 - Teljes fényvédő krém nanotechnológiával 75ml

10.020 Ft (7.890 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Gyengéden, mégis hatékonyan biztosítja a bőr napsugarak elleni védelmét. Ez a széles spektrumú UV szűrős krém csaknem 100%-os védelmet biztosít a használójának, mivel nanokapszulába rejtett fényvédő anyagok teljes mértékben kiszűrik az UV-A és UV-B sugarak káros hatásait. Minden bőrtípusra ajánlott, nem vízálló.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: BADR1-510
Szerezhető hűségpontok: 51
Egységár: 133,60 Ft/ml

Leírás

Napozzon félelem nélkül! A Dr. Rimpler SUN Protection Xtreme SPF 50 egy olyan innovatív újdonság a napozó krémek világában, amely segítségével tökéletesen védekezhet a napsugárzás káros hatásai ellen, anélkül, hogy roncsolná a bőrét. 

Gyengéden, mégis hatékonyan biztosítja a bőr napsugarak elleni védelmét. A széles spektrumú UV szűrős krém csaknem 100%-os védelmet biztosít a használójának, mivel nanokapszulába rejtett fényvédő anyagok teljes mértékben kiszűrik az UV-A és UV-B sugarak káros hatásait. 

A tudományos kutatásoknak köszönhetően a Protection Xtreme SPF 50 + krémben először sikerült egy védőpajzsot vonni az erős napfényvédő faktorok köré. A most szabadalmaztatott 300-600 nm méretű, stabil nanokapszula természetes anyagokból készült és olyan jól zárja magába a kémiai napvédő faktorokat, mint egy széf. Ennek köszönhetően az anyagok nem lépnek közvetlen kapcsolatba a bőrrel, így az allergiás reakció és más bőrirritáló hatások lehetősége minimálisra csökken.  A kapszulák megtapadnak a bőr felszínén és egy láthatatlan filmréteget képeznek, amelyek fizikai védelemként funkcionálnak a sugarak elleni harcban.

Hatóanyagok:  

Szabad és kapszulába zárt kémiai fényvédő (1/3 UV-A+ 2/3 UV-B) + hatásnövelő ásványi anyag, E-vitamin, napraforgó olaj.

Tulajdonságok:  

Extrém magas UVA és UVB elleni védelem, ápoló hatás, minden bőrtípusra kiváló, nem ragad, nem vízálló.

Felhasználás: 

Napozás előtt megfelelő mennyiségű krémmel az egész testet át kell kenni. Izzadás vagy úszás esetén használja újra. Csecsemőkre  és kisgyermekekre és érzékeny bőrűekre is használható.


 SUNPROTECTION

Védelem az egészséges barnaságért
 

A Dr.Rimpler napozó készítmények biztonságot jelentenek az egész család számára az első napsugarak megjelenésétől kezdve a legforróbb nyári napokon is.  Védelmet nyújtanak a teljes UV-A és UV-B tartományban.  Olaj- és emulgeátormentes emulziók, használatuk után nem marad zsíros a bőr. Olyannyira száraz a bőrön, hogy azonnal felöltözhetünk,  vagy fekhetünk a homokba, nem ragad a bőrre. Használatával a bőr finom, selymes marad, megelőzhető a bőr korai öregedése és rugalmasságának elvesztése, miközben lehetővé teszi az egészséges barna szín elérését.

Ne feledd: „az egészséges barnaság a megfontolt napozás díja”.

A nap olyan, mint az orvosság: hatása csak akkor jó, ha az adag megfelelő. Napozás hatására alakul ki testünkben D-vitamin. Ugyanakkor a túlzásba vitt napozás drámaian felgyorsítja a bőr öregedési folyamatait, pigmentfoltok kialakulásához vezet, és a daganatos bőrbetegségek egy csoportjának kialakulásáért felelős.

A káros hatások elkerülése érdekében rendkívűl fontos a fényvédőkrémek használata.

Rendszeres és ésszerű napozással, bőrünk naphoz szoktatásával 2-3 hét alatt fejlődik ki bőrünk természetes védekező képessége. Az ésszerű napozás elengedhetetlen kelléke a megfelelő napvédő készítmények használata. Az UVB sugárzás legismertebb negatív hatása a leégés. Az UVA sugárzás döntő szerepet játszik a napfény okozta bőröregedésben, és a napallergiák kialakulásában. Azt viszont kevesen tudják, hogy rengeteg olyan napozószer van a piacon, melyek sok összetevője nagyon gyorsan, akár percek alatt lebomlik a Nap hatására, így alkalmatlanná válik a káros sugarak kiszűrésére. Továbbá az olyan állítások, mint "egész napi védelem", "vízálló" hatása szintén megkérdőjelezhető. A fényvédő szerek használatát átlagosan 3 óránként, vagy fürdés után rögtön meg kell ismételni. Ha mégis megtörténik a baj, az utóápolás kapja a főszerepet. Itt legalább olyan fontos, mit viszünk fel a bőrre, mint a napozás megkezdésekor. A gyulladás csökkentése, a károsodott felület minél hatásosabb regenerálása a fő szempont.

összetevők

Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Benzophenone-3, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate Citrate, Alcohol, Cocoglycerides, Dicaprylyl Carbonate, Diheptyl Succinate, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Inulin Lauryl Carbamate, Glyceryl Citrate/lactate/linoleate/oleate, Hydroxyapatite, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Benzyl Alcohol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.