Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

DivaLine Moon Pro LED kozmetikai árnyékmentes állólámpa 45W fehér
78.990 Ft (62.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db

DivaLine Moon Pro LED kozmetikai árnyékmentes állólámpa 45W fehér

78.990 Ft (62.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Olyan lámpát keresel, amely kényelmet és tökéletes megvilágítást biztosít? Ezt a lámpát kényelmes és precíz munkára tervezték. Tökéletes manikűrhöz, pedikűrhöz, valamint szempilla- és szemöldökformázáshoz

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLGHQ-U28W
Szerezhető hűségpontok: 395
Vonalkód: 5903990539886

Leírás

Moon Pro LED kozmetikai árnyékmentes állólámpa 45W

Olyan lámpát keres, amely kényelmet és tökéletes megvilágítást biztosít a kozmetikai kezelések során? Ezt a lámpát kényelmes és precíz munkára tervezték. Tökéletes manikűrhöz, pedikűrhöz, valamint szempilla- és szemöldökformázáshoz. 

Hosszúkás, ív alakú feje garantálja a fény egyenletes eloszlását a munkaállomáson, kiküszöbölve az árnyékokat. Az innovatív LED technológia nem befolyásolja a készítmények és a ragasztók működését.

A fényerő beállítása és a fény színének melegtől a semlegesen át a hidegig ( 3000-6000K tartományban ) történő beállításával lehetővé teszi a világítás beállítását a környezethez és az Ön igényeihez. Ezenkívül a lámpa távirányítóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényerő és a szín kényelmes beállítását.

A lámpa számos pozícióba illeszthető az állvány állítható magasságának (124-181 cm) köszönhetően, ami maximális munkakényelmet garantál. A mozgatható lámpafej 360 fokos elforgatást tesz lehetővé, lehetővé téve a világítás helyzetének gyors és egyszerű beállítását. A lámpához telefontartó is tartozik , amelyet a lámpafej fölé rögzíthet. A lámpa ezenkívül kényelmes és tiszta képernyővel van felszerelve a fény teljesítményének és színének beállításához. A képernyő állványra van felszerelve, magassága állítható. Ezenkívül a lámpának van egy USB bemenete, amelyhez csatlakoztathatja telefonját. 

Műszaki adatok:

  • Teljesítmény: 45W

  • Bemeneti feszültség: 100-240V / 50-60Hz

  • Kimeneti feszültség: 30V 2A

  • Színvisszaverődési index: RA>80

  • LED-pontok száma: 96

  • Méretek [cm]: 58 x 19 x 4,5 

  • Színhőmérséklet tartomány: 3000K-6000K

  • Lehetőség a fényszín beállítására: meleg, semleges, hideg

A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 5-12 nap is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban a mindenkori importőr saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek