Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

DivaLine Lux 3 elektromos kozmetikai kezelőágy
495.999 Ft (390.550 Ft + ÁFA)
Menny.:db

DivaLine Lux 3 elektromos kozmetikai kezelőágy

495.999 Ft (390.550 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

A LUX 3 kezelőágy már kultikus kozmetikai fotel, amelyet leggyakrabban szépségszalonokba és szalonokba választanak.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA132718
Szerezhető hűségpontok: 2480
Vonalkód: 5906717433474

Leírás

Nagy teherbírású kényelmes, nagyméretű kezelőágy, mely mérete, elektromosan állíthatósága és a fejpárnában található lélegzőnyílása miatt ideális akár masszázságynak is. Modern és funkcionális kialakításának köszönhetően szinte bármilyen belső térbe illeszkedik. Nagyon jó kidolgozása, nagy teherbírása és megbízhatósága miatt is értékelték vásárlóink.

Előnyök:

- hosszú és problémamentes működés

- a kezelőágy ülőfelülete stabil, műanyagba burkolt alapra van felszerelve, mely könnyen tisztítható.

- a szék három távirányítós motorral rendelkezik, amelyek felelősek a szék felemeléséért és leengedéséért, valamint a háttámla és a lábtámasz dőlésszögének megváltoztatásáért

- Elegáns, fával bevont karfák, melyek felemelhetők vagy kivehetők.

- állítható fejtámla arcnyílással

- kiváló minőségű műbőrből készült kárpit, amely könnyen tisztítható és ellenáll a fertőtlenítőszereknek

Technikai paraméterek:

- súly: 80kg
- hossz kibontva: 200cm
- szélesség karfával 83cm
- szélesség karfa nélkül 63 cm
- minimális ülésmagasság kb. 67cm
- maximális ülésmagasság kb. 89cm
- alaphossz 122 cm szélesség 60cm
- fotel három motorral rendelkezik
- tápegység 230V, 50Hz
- 350W teljesítmény

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető, szállítási ideje 1-4 hét is lehet. 

kezelőágy tisztítása és állagmegóvása

Bízunk abban, hogy megvásárolt kezelőágya hasznos segítőtársa lesz a mindennapi munka során és folyamatos megbízható működésével hozzájárul vállalkozásának sikeres működéséhez.

Ahhoz, hogy kezelőágya hosszú távon megfeleljen az Ön igényeinek és megfelelően szolgálja a mindennapos szalonmunkát az alábbiakban felsorolt állagmegóvási és karbantartási lépéseket kell megtennie.

Állagmegóvás és karbantartása

Óvja a kezelőágy műbőr huzatát a különféle vegyszerektől, maró hatású tisztítószerektől, az izzadságtól és egyéb kémiai szennyezőanyagoktól.

A kezelések megkezdése előtt az ágy láb- és ülőrészét, háttámláját és karfáit vízhatlan fóliával takarja le. Szükség esetén a fólián felül alkalmazzon textil ágyhuzatot.

Minden esetben kerülje a vendég bőrének, illetve ruházatának közvetlen érintkezését a műbőr huzattal.

A megfelelő védelem mellett a műbőr huzat különösebb tisztítást nem igényel. Amennyiben mégis szükséges annak felületéről szennyeződéseket eltávolítani, úgy azt csapvíz használatával tegye meg.

A kezelőágy műbőr huzatát vegyszerrel, dörzshatású kefével tisztítani szigorúan TILOS!

A kezelőágy mozgó részeit igénybevételtől függően zsírozni/olajozni szükséges. Ilyenek lehetnek a lábtartó és háttámla, az előre- és hátradöntést, jobbra ballra mozgatást szolgáló mechanikus részek csatlakozási pontjai. Ezek karbantartásához kérje szervizközpontunk segítségét.

Jótállási lehetőségünk nem áll fenn, amennyiben, a kezelőágy meghibásodása, annak műbőr huzatának sérülése nem rendeltetésszerű használat, nem a fentiekben leírtak szerint végzett állagmegóvás, átalakítás, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb felróható, a vásárlás után keletkezett okból következett be. Jótállási felelősségünk megszűnik abban az esetben is, ha a termék javítását, átalakítását más, velünk jogviszonyban nem álló cég végezte.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek