Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Diamond Nails Paraffinos kéz és lábápoló krém Keksz 500ml
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Diamond Nails Paraffinos kéz és lábápoló krém Keksz 500ml

1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A kezek és lábak ápolásának titka, hogy megfelelő hatóanyagok segítségével megőrizzük azok optimális nedvességtartalmát. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 1137953
Szerezhető hűségpontok: 10
Egységár: 3,78 Ft/ml
Vonalkód: 5999071100199

Leírás

A kezek és lábak ápolásának titka, hogy megfelelő hatóanyagok segítségével megőrizzük azok optimális nedvességtartalmát. Ebben lehet segítségedre a keksz illatú, 500 ml-es kiszerelésű kéz- és lábápoló krémünk. Gazdag és jótékony emulziójának köszönhetően intenzíven ápolja és mélyen hidratálja a száraz, repedezésre hajlamos bőrt. Elég egy vékony rétegben felvinni a tiszta felületre, majd alaposan bemasszírozni. A krém gyorsan és tökéletesen felszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Otthoni és professzionális használatra is egyaránt kiválóan alkalmas. Különösen ajánljuk kozmetikai, valamint manikűrös és pedikűrös kezelésekhez.

Kéz- és lábápoló krém

Gazdag és jótékony emulziójának köszönhetően intenzíven ápolja és mélyen hidratálja a száraz, repedezésre hajlamos bőrt. Otthoni és professzionális használatra is kiválóan alkalmas. Különösen ajánljuk kozmetikai, valamint manikűrös és pedikűrös kezelésekhez.

Használat:

Vékony rétegben vigyük fel a tiszta, kezelendő bőrfelületre majd alaposan masszírozzuk be. A krém jól beszívódik, nem hagy zsíros érzetet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.