Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Termék címkék:
kendermag masszázsolaj sbs
Diamond Kiwi masszázsolaj 1l
4.290 Ft (3.378 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Diamond Kiwi masszázsolaj 1l

4.290 Ft (3.378 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

A frissítő kiwi illóolaj még nagyszerűbbé teszi a masszázs élményét. A természetes bőrápoló összetevők fokozzák a masszázs jótékony hatását.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 115276
Szerezhető hűségpontok: 22
Egységár: 4,29 Ft/ml
Vonalkód: 5999071100144

Leírás

Kiwi masszázsolaj 1 literes kiszerelésben.

A frissítő kiwi illóolaj még nagyszerűbbé teszi a masszázs élményét. A természetes bőrápoló összetevők fokozzák a masszázs jótékony hatását. A bőr mélyebb rétegeibe jutva hidratálják és puhítják a bőrt.

Az egy literes kiszerelés nagyszerűen alkalmas az otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt. A pumpás adagolónak köszönhetően könnyen és gazdaságosan használható.

A Kiwi illatú masszázsolaj egy frissítő és gyümölcsös illatú termék, amely kiváló választás a masszázs élmény fokozásához. A kiwi szinte azonnal ragyogóvá teheti a bőrt, c vitamin tartalma rendkívül magas. Segítséget nyújthat a sötét foltok, pigmentáció, és az egyetlen bőrtónus eltüntetésében. Segíthet megőrizni a bőr nedvességtartalmát, sőt javítja a bőr önvédelmi képességét a légköri szennyeződésekkel szemben.

Használat előtt végezzen bőrpróbát. Hűvös, fénytől védett helyen tárolandó. Hipoallergén. Nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezőanyagot, ártalmas tartósítószert.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Alapanyag Növényi olaj
Hatás Hidratáló
Illat és hatóanyag Kiwi
Kiszerelés 1000 ml