Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Depileve BARBEPIL Skin Protektor SPF15 125ml nyugtató emulzió
4.975 Ft (3.917 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Depileve BARBEPIL Skin Protektor SPF15 125ml nyugtató emulzió

4.975 Ft (3.917 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető
Nyugtató, hidratáló emulzió öregedésgátló összetevőkkel, könnyű textúrával és férfias illattal.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DEBSP
Szerezhető hűségpontok: 25
Egységár: 39,80 Ft/ml
Vonalkód: 8431034002692

Leírás

Fényvédő tartalma védelmet nyújt a napsugárzástól, hogy megakadályozza az UV-károsodást és a gyantázás vagy borotválkozás utáni hiperpigmentációt.

Ezt a könnyen felszívódó krémet gyantázás vagy borotválkozás után ajánljuk, megnyugtatja, puhítja és segít helyreállítani a bőr természetes védőrétegét. Védi a szőrtelenítés után az érzékenyebb bőrt az UV sugárzástól, leégéstől és a hiperpigmentációtól. Az összetevők lehetővé teszik az öregedési tünetek, napsugárzás okozta túlzott szárazság, irritáció és ráncok kezelését.

Fő hatóanyagok:

• FAGUS SYLVATICA (Bükkbimbó) kivonat - Bükk rügyekből álló öregedésgátló összetevő, amely revitalizálja, feltölti és feszessé teszi a bőrt. Ez az összetevő serkenti a sejtek oxigénfelvételét, növeli a bőr nedvességszintjét és erősíti az epidermális struktúrákat, hogy minimalizálja a ráncok megjelenését és az öregedést.

• RUSCUS ACULEATUS (MÉSZNŐI BROOM) kivonat - Ez a seprű bokor kivonata (Latin neve:szúrós csodabogyó) egy erőteljes érösszehúzó, amely stimulálja a mikrokeringést, és elkerüli a gyantázás vagy borotválkozás utáni szúrást. Vörösödést gátló és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

• AVENA SATIVA (ZABMAG) KIVONAT - A zab kivonat kiváló bőrápoló termék, hidratáló, bőrpuhító és nyugtató tulajdonságokkal.

• FUCUS VESICULOSUS (BARNA ALGA) KIVONAT - Ezt a hatóanyagot hójagmoszatból vonják ki, és kiváló antioxidáns, hidratáló és irritációt gátló tulajdonságokkal rendelkezik.

• NAPSZŰRŐ SPF15

Alkalmazás: Minden gyantázás vagy nedves borotválkozás végén ujjbeggyel vagy pamutpárnával kell felhordani. Masszírozza a bőrt és kerülje a szembe jutást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.