Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Schwarzkopf Color Remover 10×30g
8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Schwarzkopf Color Remover 10×30g

8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

A Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Színeltávolító lehetővé teszi a mesterséges színfelhalmozódás gyors és egyszerű csökkentését, miközben megőrzi a haj sértetlen állapotát.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2831034
Szerezhető hűségpontok: 45
Egységár: 29,67 Ft/g
Vonalkód: 4045787481600

Leírás

A Schwarzkopf Professional Bond Enforcing Színeltávolító lehetővé teszi a mesterséges színfelhalmozódás gyors és egyszerű csökkentését, miközben megőrzi a haj sértetlen állapotát. A krémes keverék ideális textúrája segíti a vendég hajtörténetének visszaállítását és tökéletes alapot biztosít a további kreatív szolgáltatásokhoz. Az integrált FibreBond Technológia védi és erősíti hajszerkezet kötéseit, felkészítve a hajat a színszolgáltatásra.

Főbb előnyök

  • A mesterséges színfelhalmozódás gyors és egyszerű csökkentése

  • Az integrált FibreBond Technológia védi és erősíti hajszerkezet kötéseit

  • A krémes keverék ideális textúrája segíti a vendég korábbi hajszínének visszaállítását

Technológia

Függetlenül a hajalaptól, minden színkezelt hajra alkalmazható, a hajszerkezetre hat, csökkenti a színfelhalmozódást és 3 színmélységig terjedő világosítást biztosít. Az integrált FibreBond Technológia védi és erősíti hajszerkezet kötéseit, azonnal felkészítve a hajat a színszolgáltatásra.

Használat módja

Keverjük össze az A és B jelölésű csomagok teljes mennyiségét 60 ml olaj-színelőhívóval. (kövessük a használati útmutató ajánlásait). Egyenletesen vigyük fel ecset segítségével száraz hajra, a legsötétebb részeknél kezdve. Hatóidő: - Max. 20 perc. Kövessük szemmel a folyamatot. - Öblítsük ki, törölközővel szárítsuk meg a hajat és vigyünk fel FIBREPLEX Nº2-t, legfeljebb 10 percig hagyjuk a hajban - Öblítsük le a hajat és szárítsuk meg - Kezdjük meg az új színszolgáltatást

Összetevők/INCI

Hair Treatment, rinse-off:Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Lactic Acid, Isopropyl Myristate, Behenamidopropyl Dimethylamine, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceteareth-20|Bleaching:Sodium Silicate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Ammonium Persulfate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale), Sodium Persulfate, Cellulose Gum, Tetrasodium EDTA, Succinic Acid, Hydroxyethylcellulose, Silica, Parfum (Fragrance), Arginine, Sodium Hexametaphosphate, Lysine HCl, Geraniol, Citronellol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.