Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Claresa építőzselé Soft&Easy Pink Champagne 90g
9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Claresa építőzselé Soft&Easy Pink Champagne 90g

9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Finom, cukorka rózsaszín, egyedi, rózsaszín részecskével. Kiválóan működik önállóan, további lakk nélkül. Akár 90%-ot is elrejt!

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: CLA148351
Szerezhető hűségpontok: 48
Egységár: 105,44 Ft/g
Vonalkód: 5903819818840

Leírás

A CLARESA SOFT&EASY BUILDER GEL GLAM PINK 45G
géllakk nem elég Önnek? Szupertartós, hatékony formázásra van szüksége, hogy gyorsan elkészíthesse otthon ? Módot keresel természetes körömlemezeid egyszerű megkeményedésére és/vagy körmöd meghosszabbítására? Az új SOFT&EASY BUILDER GEL termékünk az Ön számára készült!

Az egyedülálló szerkezetű és sűrűségű innovatív gél formula tökéletesen egyenletessé teszi , ami még egy nem túl gyakorlott felhasználó hibáit is megbocsátja, a gyors munkát a tixotrópia (folyadék memória) is megkönnyíti, amely megakadályozza a kutikulára csöpögést. A SOFT&EASY -vel történő formázáshoz nincs szükség reszelésre vagy Topra – csak törölje le a diszperziós réteget Cleaner-rel, és már kész is az intenzíven fényes körmök!

A kiváló tapadású gél modern formulája* lehetővé teszi a lemez kiigazítását, megszilárdítását és kiterjesztését akár vékony rétegben is, garantálva a természetes körömlemezhez hasonló megjelenést, legalább 4 hetes(!) tartóssággal . Megakadályozza a körmök törését és omladását is, aminek köszönhetően sokkal hosszabbra nőhetnek . A speciális Heatless formula az alacsony polimerizációs hőmérsékletnek köszönhetően minimálisra csökkenti az égést a lámpában . 
Próbáld ki, és látni fogod, hogy mától a SOFT&EASY BUILDER GEL az Ön #musthave!

Főbb jellemzők:
Önszintező, tixotrópiával (folyadék memória) - EGYSZERŰ! 
Többfunkciós - GYORS!*
Kiváló tapadással* és nagy tartóssággal - HOSSZÚ! 
Intenzív fényű - GYÖNYÖRŰ! 
A Heatless formulával - UFF, NEM ÉG A LÁMPÁBAN! 
Alkalmazás: a természetes körömlemez kiegészítése, keményítése és körömhosszabbítás - BINGO

A SOFT&EASY BUILDER GEL 6 használható színben kapható: 
CLEAR - átlátszó, kiválóan működik építő- és kiegyenlítő alapként a hibrid lakkok minden színéhez 
NATURAL - természetes, finom nude szín, a bőr természetes színéhez igazítva; önmagában is remekül működik, további lakk használata nélkül, akár 90%-ban fed! 
MILKY PINK - finom, fehérített rózsaszín, önmagában is tökéletesen működik teljes manikűrként és francia manikűr vagy baby boomer alapjaként, akár 90%-ban fed! 
BABY PINK - édes, édes rózsaszín árnyalat, önmagában is tökéletesen működik teljes manikűrként és francia manikűr vagy baby boomer alapjaként, akár 90%-ban fed! Tesztelőinknek a legjobban tetszett!
CHAMPAGNE – természetes, finom nude árnyalat csillogó aranyszemcsékkel, amely kivételesen hatékony végeredményt biztosít. Tökéletes önálló használatra teljes manikűrként vagy alapjául a díszesebb stilizációkhoz, akár 90%-ot fed! 
GLAM PINK - a rózsaszín pasztell, finom árnyalata csillogó ezüst folttal, önmagában is tökéletes teljes manikűrnek vagy alapnak a további formázáshoz, akár 90%-ban fed!

PINK CHAMPAGNE – finom, cukorka rózsaszín, egyedi, rózsaszín részecskével. Kiválóan működik önállóan, további lakk nélkül. Akár 90%-ot is elrejt!

GOLD PROSECCO – világos bézs, finom, arany részecskével. Tökéletesen működik független, finom stílusként, gyönyörű kagylóhatást hoz létre a körmökön! Akár 90%-ot is elrejt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Szín Rózsaszín