Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Bonacure Color Freeze színvédő spray balzsam 200ml
5.380 Ft (4.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bonacure Color Freeze színvédő spray balzsam 200ml

5.380 Ft (4.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Hajban maradó, könnyed spray balzsam, extra hővédelemmel a Bonacure Color Freeze kínálatából, kimondottan színkezelt hajra kifejlesztve.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2709217
Szerezhető hűségpontok: 27
Egységár: 26,90 Ft/ml
Vonalkód: 4045787724318

Leírás

Hajban maradó, könnyed spray balzsam, extra hővédelemmel a Bonacure Color Freeze kínálatából, kimondottan színkezelt hajra kifejlesztve. A szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes formula segítségével a haj visszanyeri az optimális pH-szintjét, hogy tökéletesen a hajmátrix mélyére zárja a festékpigmenteket, megakadályozva a színfakulást a hosszan tartó eredmények érdekében. Használd a hajkisimító sprayt az egészséges kinézetű, selymes tapintású és kezelhetőbb haj eléréséhez. Vegán* hajtermék.

Főbb előnyök

  • Használd a gubancok kisimításához a fésülhetőség megkönnyítésének érdekében

  • A haj eléri az optimális 4.5 pH-szintet, 90%-os színmegtartást biztosít még akár a 30. mosás után is

  • Élettel tölti meg a fakó hajszínt és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak

  • Hővédelmet biztosít

Technológia

A színváltoztás után a jelenlegi ápoló technológiák nagyrésze lezárja a kutikulát, érintetlenül hagyva a mátrix szerkezetét. Ez ugyanakkor hajtöredezéshez és drámai színfakuláshoz vezethet. Bemutatjuk a fejlett technológiai megoldásunkat. A szabadalmaztatott pH 4.5 Balancer Technológiának köszönhetően a haj visszanyeri az iptimális 4.5 pH-értékét, a kortex mikrorostjai körül található mátrix összeszűkül és stabilizálódik, a hajszerkezet mélyén tartva a festékpigmenteket. A Cell Equalizer technológiával kombinálva a professzionális Bonacure Color Freeze-termékek használata mellett a hajfelszín tökéletesen lezáródik, hosszan tartó védelmet nyújtva a külső környezeti hatások, úgymint víz, hajszárítás stb. ellen.

Használat módja

Jól rázza fel. Leválasztásonként permetezze a törölközőszáraz hajra. Ne öblítse ki. Formázza szokás szerint.

Figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki! Közvetlen napfénytől védendő. Tűzveszélyes. Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau), Dicaprylyl Carbonate, Cetyl Ethylhexanoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lactic Acid, Citric Acid, Calcium Hydroxide, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Serine, Threonine, Arginine HCl, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Coumarin, Methyl Benzoate, Potassium Sorbate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

haj típus festett