Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Bonacure Color Freeze színvédő sampon 1000ml
11.250 Ft (8.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bonacure Color Freeze színvédő sampon 1000ml

11.250 Ft (8.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A Color Freeze tisztító samponja segít megőrizni a hosszan tartó és gyönyörűen ragyogó színt a hajában, gyengéden, de hatékonyan. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2708477
Szerezhető hűségpontok: 57
Egységár: 11,25 Ft/ml
Vonalkód: 4045787722772

Leírás

Gyengéd sampon a Bonacure Color Freeze kínálatából, amelyet kimondottan színkezelt hajra fejlesztettünk ki. A haj visszanyeri az optimális pH-szintjét, hogy tökéletesen a hajmátrix mélyére zárja a festékpigmenteket, megakadályozva a színfakulást a hosszan tartó eredmények érdekében. Ideális a színváltoztató szolgáltatások után és az otthoni fenntartáshoz. SLS/SLES-szulfátoktól*, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes. Vegán** hajtermék.

Főbb előnyök

  • Gyengéden, mégis hatékonyan tisztítja a színkezelt hajat

  • A haj eléri az optimális 4.5 pH-szintet, 90%-os színmegtartást biztosít még akár a 30. mosás után is

  • Kívül és belül egyaránt segíti a haj védelmét

  • SLS-/SLES-szulfátoktól**, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes

Technológia

A színváltoztás után a jelenlegi ápoló technológiák nagyrésze lezárja a kutikulát, érintetlenül hagyva a mátrix szerkezetét. Ez ugyanakkor hajtöredezéshez és drámai színfakuláshoz vezethet. Bemutatjuk a fejlett technológiai megoldásunkat. A szabadalmaztatott pH 4.5 Balancer Technológiának köszönhetően a haj visszanyeri az iptimális 4.5 pH-értékét, a kortex mikrorostjai körül található mátrix összeszűkül és stabilizálódik, a hajszerkezet mélyén tartva a festékpigmenteket. A Cell Equalizer technológiával kombinálva a professzionális Bonacure Color Freeze-termékek használata mellett a hajfelszín tökéletesen lezáródik, hosszan tartó védelmet nyújtva a külső környezeti hatások, úgymint víz, hajszárítás stb. ellen.

Használat módja

A hajsampont nedves hajra vigye fel. Dolgozza bele, majd alaposan öblítse ki.

Figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Magnesium Citrate, Citric Acid, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Serine, Threonine, Arginine HCl, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium 2-Sulfolaurate, Coconut Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Sulfate, C12-18 Fatty Acids Methyl Esters, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Geraniol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Methyl Benzoate, Potassium Sorbate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

haj típus festett