Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Bonacure Color Freeze színvédő balzsam 1000ml
13.470 Ft (10.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bonacure Color Freeze színvédő balzsam 1000ml

13.470 Ft (10.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

A haj visszanyeri az optimális pH-szintjét, hogy tökéletesen a hajmátrix mélyére zárja a festékpigmenteket, megakadályozva a színfakulást a hosszan tartó eredmények érdekében.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2708886
Szerezhető hűségpontok: 68
Egységár: 13,47 Ft/ml
Vonalkód: 4045787724158

Leírás

Gyengéd balzsam a Bonacure Color Freeze kínálatából, amelyet kimondottan porózus, színkezelt hajra fejlesztettünk ki. A szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes formula javítja a haj fésülhetőségét. A haj visszanyeri az optimális pH-szintjét, hogy tökéletesen a hajmátrix mélyére zárja a festékpigmenteket, megakadályozva a színfakulást a hosszan tartó eredmények érdekében. Vegán* hajtermék.

Főbb előnyök

  • Megkönnyíti a haj kifésülhetőségét

  • A haj eléri az optimális 4.5 pH-szintet, 90%-os színlerakódást biztosít még akár a 30. mosás után is

  • Frissíti a fakó, színkezelt hajat

  • Segít kisimítani az összes hajszál felszínét a ragyogóan fényes haj érdekében

Technológia

A színváltoztás után a jelenlegi ápoló technológiák nagyrésze lezárja a kutikulát, érintetlenül hagyva a mátrix szerkezetét. Ez ugyanakkor hajtöredezéshez és drámai színfakuláshoz vezethet. Bemutatjuk a fejlett technológiai megoldásunkat. A szabadalmaztatott pH 4.5 Balancer Technológiának köszönhetően a haj visszanyeri az iptimális 4.5 pH-értékét, a kortex mikrorostjai körül található mátrix összeszűkül és stabilizálódik, a hajszerkezet mélyén tartva a festékpigmenteket. A Cell Equalizer technológiával kombinálva a professzionális Bonacure Color Freeze-termékek használata mellett a hajfelszín tökéletesen lezáródik, hosszan tartó védelmet nyújtva a külső környezeti hatások, úgymint víz, hajszárítás stb. ellen.

Használat módja

A balzsamot törölközőszáraz hajra vigye fel. 2 perc elteltével alaposan öblítse ki.

Figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki! Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behenamidopropyl Dimethylamine, Calcium Hydroxide, Lactic Acid, Citric Acid, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Serine, Threonine, Arginine HCl, Phenoxyethanol, Isopropyl Myristate, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Behentrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Alcohol, Ceteareth-20, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Methyl Benzoate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

haj típus festett