Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

BLONDME Bond Enforcing White Blending Sand 60ml
4.860 Ft (3.827 Ft + ÁFA)

BLONDME Bond Enforcing White Blending Sand 60ml

4.860 Ft (3.827 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

Világosítás és ősz haj fedés egy lépésben - alkalmazható 6-os vagy világosabb natúr alapon 30%-nál magasabb ősz haj arány esetén.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 3047038
Szerezhető hűségpontok: 25
Egységár: 81,00 Ft/ml
Vonalkód: 4045787367614

Leírás

MAGABIZTOS. ERŐTELJES. EGYEDI. IKONIKUS.

A BLONDME az első hajkötés erősítő színváltoztató és hajápoló márka kifejezetten szőkék számára. Biztonságosan elérhető szőke színeredményeket nyújt és átfogóan ismeri a szőkék összes egyedi igényét, legyen szó akár egy személyre szabott hajszínről vagy a tökéletes szőke hajszín eléréséről és megtartásáról.

Főbb előnyök

  • A világosítás és az őszhajfedés optimális kombinációja
  • Védi a hajszerkezetet a világosítás során, a minimalizált töredezésért
  • 4 színmélységig terjedő világosítás

 

Technológia

HAJKÖTÉS ERŐSÍTŐ TECHNOLÓGIAA Bond Enforcing Technológia hatékony összetevője, a borostyánkősav minden magas teljesítményű BLONDME hajszínváltoztató formulában megtalálható. Szőke színváltoztatás során a hajszálak belső kötései nagyrészt felbomlanak, ezért a hajszerkezet sérül és a haj töredezéssel szembeni ellenállása csökken. Az új Bond Enforcing Technológiát azért fejlesztettük, hogy védelmet biztosítson a hajszerkezet számára. Az oxidációs folyamat alatt a magasan koncentrált borostyánkősav mélyen a hajszerkezetbe hatolva védőréteget képez a belső kötések körül. Ezáltal a legtöbb kötés sértetlenül átvészeli a szőkítést, míg a hajszerkezet erősebb és rugalmasabb lesz.

100%-ig terjedő fedést biztosít

Használat

Használat módja

Keverés: • A BLONDME Premium Színelőhívóval keverve használandó• A BLONDME Őszhajfedő festéket 1:1 arányban keverd BLONDME Prémium SzínelőhívóvalAjánlott Színelőhívó erősség:•6-os vagy 7-es natúr hajalap: Blondme Prémium Színelőhívó Emulzió 12% (40Vol.)•8-as és világosabb hajalap: Blondme Prémium Színelőhívó Emulzió 9% (30Vol.)Felvitel és hatóidő: • Száraz, nem megmosott hajon használd• Kikeverés után azonnal vidd fel a hajra• Vékony leválasztásonként haladva vigyél fel bőséges mennyiséget, a legjobb világosító, őszhajfedő és színkiegyenlítő hatásértHatóidő: 30-45 perc. Hőhatás használata nem javasolt.Kérjük további információért, olvasd el a használati utasítást.

Figyelmeztetés

Kizárólag szakipari használatra. Figyelmeztetés:A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat!A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét.Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt vendége haján, ha:-arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült,-hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt,-ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt.Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Védőkesztyű viselése kötelező!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Típus Ammónia mentes