Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Facebook kommentek

BaByliss Curl & Wave trio hajformázó

33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Göndöríts! Göndöríts! Göndöríts!  A BaByliss MS750E Curl & Wave trio hajformázó 3 különböző alakú cserélhető fejével 3 különböző stílusú göndörséget varázsolhatsz könnyedén! Tökéletes 3in1 készülék a kísérletező kedvűek számára.

Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: BAMS750E
Szerezhető hűségpontok: 170

Leírás

Göndöríts! Göndöríts! Göndöríts!  A BaByliss MS750E Curl & Wave trio hajformázó 3 különböző alakú cserélhető fejével 3 különböző stílusú göndörséget varázsolhatsz könnyedén!

A kúpvas segítségével szépen definiált tincseket készíthetsz. Az ovális alakú fej ideális a nagy volumenű, laza hullámokhoz. A spirális alakú kiegészítő használatával textúrált tengerparti loknikat alkothatsz meg.

Tökéletes 3in1 készülék a kísérletező kedvűek számára. Egyszerűen csak tekerd a formázni kívánt hajtincset a sütővas köré és pár pillanat múlva már élvezheted is hajad új göndörségét!

Tulajdonságok és tartozékok:

 • 2 hőmérsékletfokozat: 180°C és 210°C
 • 3 különböző alakú cserélhető fej: spirális (25x120mm), ovális (32x120mm) és kúpvas (24-30x120mm)
 • Kerámia bevonat - egyenletes hőfoktartást és hőeloszlást biztosít
 • Advanced Ceramics ™ fűtési rendszer, amely minden hajtincsen egyenletesen magas hőt tart fenn
 • Hővédő kesztyű
 • Hővédő alátét
 • Biztonságos fogórész, ami nem melegszik át és hideg marad
 • Automatikus kikapcsolás mód melynek köszönhetően a készülék 72 perc után automatikusan kikapcsol, így ha bedugva és bekapcsolva felejtette csökkenti az esetleges balesetek kialakulásának esélyét.
 • 2,5m-es forgó kábel

FIGYELEM! Használat előtt olvassa el a biztonsági előírásokat. Ügyeljen arra, hogy a készülék forró felülete ne érjen a bőréhez, különös tekintettel a szemre, fülre, arcra és nyakra. A haj formázása előtt győződjön meg arról, hogy az univerzális hővédő kesztyű rajta van-e azon a kézen, amelyikkel a hajsütővas köré csavarja a hajat.

ÁPOLÁS ÉS KARBANTARTÁS

A készülék lehető legjobb állapotának megőrzése érdekében tartsa be a következő lépéseket:

 • Ne csavarja a tápkábelt a készülék köré, hanem lazán hajtsa össze a készülék mellett.
 • Mindig húzza ki a csatlakozóból használat után.

*Figyelem: Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti.

Az innováció és a változás kéz a kézben járnak.  A BaBylissnél mindig előre tekintünk a jövőbe, ezért a környezetvédelem és a fejlődés jegyében lépéseket tettünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az összes egyszer használatos műanyagot a csomagolásokból. Mostantól a műanyag zacskók és műanyag kábelvédők helyett teljesen újrahasznosított papírt és kartont talál a dobozok belsejében az új kiadású dobozokban. Ezek ugyan úgy megvédik a terméket így nem kell aggódni dobozon belüli sérülés miatt. A BaByliss reméli, hogy ezzel is hozzá járul a szebb és élhetőbb jövőhöz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.