Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Azzuro elektromos kezelőágy 3 motorral fehér
645.900 Ft (508.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Azzuro elektromos kezelőágy 3 motorral fehér

645.900 Ft (508.583 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Távirányítóval állítható magasságú, kényelmes kozmetikai kezelőágy.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA148114
Szerezhető hűségpontok: 3230
Vonalkód: 5906717457951

Leírás

Az Azzurro márka kiváló minőségű kozmetikai székeket és ágyakat, valamint többfunkciós eszközöket kínál. A professzionális berendezéseket többek között szépségszalonokban, pedikűr és masszázsstúdiókban vagy fizioterápiában, orvosi rendelőkben használják.

A funkcionális berendezések egyszerűsége

Az Azzurro elektromos kozmetikai szék 3db, vezetékes távirányítóval vezérelhető motorral van felszerelveA könnyű használat és az egyéni igényekhez igazítás jelentősen megkönnyíti a kezelések széles skálájának elvégzését. Stabilitás, minimalista dizájn és univerzális felhasználhatóság jellemzi, így számos speciális feladatra tökéletes.

Szabad beállítás a távirányítóval

Egy egyszerű, intuitív távirányítóval a szék három síkban állítható – állítható az ülésmagasság, valamint a háttámla és a lábtámasz dőlésszöge. Ez lehetővé teszi, hogy az adott pillanatban az elvégzendő eljárásnak megfelelő pozíciót szabadon beállíthassuk, ami szolgálja mind a felhasználó, mind a szolgáltatást végző személy kényelmét. A távirányító lehetővé teszi, hogy a berendezést különböző magasságú emberek is könnyen kezeljék, és könnyebben igazítsák mind a vendég, mind a kezelést végző személy igényeihez.

Funkciók, amelyek megkönnyítik a használatát

Az ülés magassága 61cm és 92cm között állítható, teljesen elfektetve a szék eléri a 190 cm hosszúságotEzek a méretek lehetővé teszik, hogy a berendezést különböző magasságú emberek is könnyen használhassák, és mind a vendég, mind az eljárást végző személy igényeihez igazítsák. Az ülés mindkét oldalán elhelyezett fogantyúk lehetővé teszik a távirányító szabadon akasztását, hogy mindig kéznél legyen.

Kényelmes ülés és kényelmes karfa

A széles ülés kényelmes kényelmet biztosít a hosszú kezelések során. A karfák mozgathatóak, függőleges helyzetbe állíthatók vagy 180°-ban elfordíthatók, ami megkönnyíti a székben való elhelyezkedést és kényelmes hozzáférést biztosít az eljárást végző személynek. Szükség esetén könnyen és gyorsan eltávolíthatók .

Lehetőségek arc- és testkezelésekhez egyaránt

Az a lehetőség, hogy az ágy teljesen vízszintes pozícióba helyezhetjük, jelentősen megnöveli a funkcionalitást mind az arc-, mind a testkezelési szolgáltatásokban. Ezzel könnyedén végezhet különféle kezeléseket , beleértve a kozmetikát, a fizioterápiát, orvosi kezelést és a tetoválást. A lábtámasz maximum 15 cm-rel megnyújtható , ami segít az ágyat a különböző magasságú felhasználók igényeihez igazítani, biztosítva a stabil lábtartást a különböző kezelések során. Az alkalmazott megoldások jelentősen javítják a használat kényelmét és a munka ergonómiáját .

Minimalista kozmetikai szék modell

A szék megfelelő keménységű habbal töltött és kellemes tapintású, fehér árnyalatú műbőrrel van bevonva. A könnyen tisztán tartható és a fertőtlenítőszerekkel szemben ellenálló anyag használatának köszönhetően a berendezés kényelmesen használható, ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható. A strapabíró fehér anyagból készült szilárd alap stabilitást biztosít a kezelések során. A megfelelően profilozott szegélyek stílusos megjelenést kölcsönöznek a széknek, és ergonomikussá teszik az ülést és a munkavégzést.

A szék részletes méretei a képen láthatók. 


 

Adatok:
Típus: elektromos 
Motorok száma: 3 
Alapszín: fehér 
árnyalatok Kárpit színe: fehér 
árnyalatai Kárpit anyaga: műbőr 
Üléskitöltés: hab 
Vezérlés: vezetékes távirányító 
Teljesítmény: 160 W 
Feszültség: 220-240 V 
Garancia: 12 hónap

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető, szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

kezelőágy tisztítása és állagmegóvása

Bízunk abban, hogy megvásárolt kezelőágya hasznos segítőtársa lesz a mindennapi munka során és folyamatos megbízható működésével hozzájárul vállalkozásának sikeres működéséhez.

Ahhoz, hogy kezelőágya hosszú távon megfeleljen az Ön igényeinek és megfelelően szolgálja a mindennapos szalonmunkát az alábbiakban felsorolt állagmegóvási és karbantartási lépéseket kell megtennie.

Állagmegóvás és karbantartása

Óvja a kezelőágy műbőr huzatát a különféle vegyszerektől, maró hatású tisztítószerektől, az izzadságtól és egyéb kémiai szennyezőanyagoktól.

A kezelések megkezdése előtt az ágy láb- és ülőrészét, háttámláját és karfáit vízhatlan fóliával takarja le. Szükség esetén a fólián felül alkalmazzon textil ágyhuzatot.

Minden esetben kerülje a vendég bőrének, illetve ruházatának közvetlen érintkezését a műbőr huzattal.

A megfelelő védelem mellett a műbőr huzat különösebb tisztítást nem igényel. Amennyiben mégis szükséges annak felületéről szennyeződéseket eltávolítani, úgy azt csapvíz használatával tegye meg.

A kezelőágy műbőr huzatát vegyszerrel, dörzshatású kefével tisztítani szigorúan TILOS!

A kezelőágy mozgó részeit igénybevételtől függően zsírozni/olajozni szükséges. Ilyenek lehetnek a lábtartó és háttámla, az előre- és hátradöntést, jobbra ballra mozgatást szolgáló mechanikus részek csatlakozási pontjai. Ezek karbantartásához kérje szervizközpontunk segítségét.

Jótállási lehetőségünk nem áll fenn, amennyiben, a kezelőágy meghibásodása, annak műbőr huzatának sérülése nem rendeltetésszerű használat, nem a fentiekben leírtak szerint végzett állagmegóvás, átalakítás, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb felróható, a vásárlás után keletkezett okból következett be. Jótállási felelősségünk megszűnik abban az esetben is, ha a termék javítását, átalakítását más, velünk jogviszonyban nem álló cég végezte.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek