Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Arcaya N3 Golden Dew krém 100ml ránctalanító krém
13.400 Ft (10.551 Ft + ÁFA)

Arcaya N3 Golden Dew krém 100ml ránctalanító krém

13.400 Ft (10.551 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Hiánycikk

 

Ráncok elleni 3D hatású arckrém.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: ARCGOLDENDEW
Szerezhető hűségpontok: 67
Egységár: 134,00 Ft/ml
Vonalkód: 4260025931284

Leírás

No3 Ráncok elleni 3D hatású arckrém. Energetizáló és reaktiváló kezelés minden megviselt bőrre. Az egyedülálló arany formula és a legfinomabb természetes olajok segítik a bőr természetes gyógyulását. .Az értékes összetevők javítják a bőr hibáit, csökkentik a ráncokat. Vigye fel tisztított bőrre reggel és este, majd masszírozza gyengéden körkörös mozdulatokkal.
Az arany a szépség az erő és az örök fiatalság szimbóluma.  A tiszta aranyat már az ókorban is használták szépségápolásra. A föld mélyén lévő tiszta arany a legerősebb és legnagyobb energiájú ajándék a bőrnek. Az arany növeli a bőr oxigén tartalmát, elősegíti a sejtek megújulását. 

Összetevők

Aqua (víz), izopropil-palmitát, cetearil-izononanoát, glicerin, szorbit, szorbitán-oleát, Cera Microcristallina, hidrogénezett ricinusolaj, PEG-30-dihidroxi-sztearát, magnézium-szulfát, panthenol, parfum (illatanyag), fenoxi-stearol, fenoxi-etanol-acetan, fenoxi-etanol-acetanol tokoferol-acetát, etil-hexil, Glycine Soja (szójabab) Olaj, retinil palmitát, Helianthus annuus (napraforgó) mag olaj, citromsav, Aurum, amil Cinnamal, benzil-alkohol, fahéj-alkohol, citrál, eugenol, Hydroxycitronellal, Cinnamal,, linalool, benzil-benzoát , Citronellol, Limonene

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Fajta Arckrém