Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Anaconda Mélytisztító tonik (Antiszeptikus tonik) 250ml
2.929 Ft (2.306 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Anaconda Mélytisztító tonik (Antiszeptikus tonik) 250ml

2.929 Ft (2.306 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Magas alkohol tartalmú, aktív fertőtlenítő hatású tonik. Fertőtlenítő, adsztringens hatású, bőrlégzést javító, normalizálja a faggyúmirigyek működését.

Átlagos értékelés: (1)
Gyártó:
Cikkszám: 8009155
Szerezhető hűségpontok: 15
Egységár: 11,72 Ft/ml

Leírás

Alkoholos, pórusösszehúzó és fertőtlenítő hatású készítmény, amelyet seborrhoeás, aknés bőrök kezeléséhez alkalmazhatunk, a komedótisztítást követően. Kiválóan alkalmas a bőrlégzés javítására, valamint a faggyúmirigyek működésének normalizálására. Növeli továbbá a bőr elasztikusságát és vízmegkötő képességét, ezáltal csökkenti az öregedés folyamatát. Minden bőrtípusra, kifejezetten a seborrhoeás bőrre alkalmazhatjuk.

Hatóanyagai:

  • Teafaolaj,

  • Hamamelis kivonat,

  • Aloe Vera,

  • Farnesol

Az Anaconda Professional arctisztításra kifejlesztett termékei visszaállítják a bőr egyensúlyát, miközben élénkítik a sejtmegújulási folyamatokat. A kozmetikai kezelések és a mindennapos bőrápolás eredményességét alapvetően meghatározza az epidermisz megfelelő megtisztítása az elhalt hámsejtektől, környezeti szennyeződésektől és a mirigyeink által termelt váladékoktól.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2022. 02. 07. -
Rengetek terméket használtam már mert tág pórusaim vannak és pár pattanás. Amióta megtaláltam ezt a terméket nagyon meg vagyok elégedve a bőrömmel! (Meg a pénztárcám is megköszöni mert már nem kell folyamatosan új kipróbálandó terméket keresnem!) Nagyon ajánlom mindenkinek akinek ilyen problémája van!

Paraméterek

Bőr tulajdonság Zsíros bőr