Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Alex fodrászszék
78.100 Ft (61.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Alex fodrászszék

Szín
Fekete
78.100 Ft (61.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron
Esztétikus karakteres kidolgozású kényelmes fodrászszék.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA147831
Szerezhető hűségpontok: 391
Vonalkód: 5906717455193

Leírás

A klasszikus színek, az érdekes dizájn és a dekoratív varrás ízléses megjelenést kölcsönöz a széknek. A magas funkcionalitás biztosítja a kényelmet mind a vendégek, mind a fodrászok számára.

Funkcionalitás és munkakényelem

A magasságállítás a gázpumpának köszönhetően lehetséges, amely lehetővé teszi az ülés magasságának beállítását 38-51cm tartományban. A szék magasságának a vendég és a fodrász magasságához való igazítása és a teljes körbefordítási lehetőség garantálja a rendkívül ergonomikus munkavégzéstAz elegáns dekorvarrással és műbőrrel kárpitozott háttámla kényelmes pozíciót biztosít a használók számára. Kiváló megtámasztást nyújt a hátnak, ami különösen fontos a többórás kezeléseknél. Nagy előny és érdekes részlet a háttámla és az ülés közötti érdekes nyílásEz megkönnyíti a szalon tisztántartását, lehetővé teszi, hogy könnyedén kisöpörje a hajat a szék minden zugából, így időt takaríthat meg a munkaállomás ügyfelek közötti előkészítése során.

Megoldások a kényelmes használat érdekében

A berendezés stabilitását a tömör, kerek alap garantálja, sima felülete pedig nagyon könnyen tisztán tarthatóvá teszi ezt a széket. A habbetétes ülőke nagyfokú használati kényelmet biztosít még sokórás kezelések során is. A praktikus karfák a megfelelő magasságban vannak beállítva, ami lehetővé teszi a vendég vállainak helyes elhelyezését – ez azt jelenti, hogy nem temeti a fejét a vállába vagy nem dől el – ez egyértelműen megkönnyíti a kezelések pontos elvégzését, beleértve a hajvágást is.

Szemet gyönyörködtető elegáns kivitel

Az esztétikus kidolgozású, kényelmes bútordarab tartós és deformációálló habbal van kitöltve, így biztosítja a hosszú távú kényelmes használatotA kárpit kellemes tapintású műbőrből készült, és elegáns varrás díszítiAz ilyen anyagok használata a berendezést nedvességgel szemben ellenállóvá, tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszi . A fekete árnyalatú kárpit, a dekorvarrás és a króm elemek időtlen eleganciát adnak a széknek. A fodrászszéket érdekes kialakítása jellemzi, amely egyedi karaktert kölcsönöz neki , és remekül mutat számos professzionális szalonban.

Adatok:
Magasságállítás: gázpumpa
Alap: kerek
Kárpit anyaga: műbőr
Színek: fekete és króm árnyalatok

A részletes méretek a képen láthatók.

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban a mindenkori importőr saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

A termék külföldi raktárból érkezik, így szállítási ideje 1-4 hét is lehet. Kizárólag előleg megfizetésével vagy átutalásos fizetési móddal rendelhető!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.